Gjesteskribent

Nu ved jeg ikke, hvem der havde forventet seriøsitet fra Europarådet. Men Rådets seneste rapport om hadsk tale i Danmark må få flere på barrikaderne.

Vi må sgu da kunne gøre det væsentlig bedre end, hvad den prominente nulforsker Nils Muiznieks, Europarådets lettiske menneskerettighedskommissær, har fundet frem til i sin ufrivilligt komiske ”rapport” om Danmark, der mimer en tidligere “rapport” fra Europarådet i 2004: Et sølle læserbrev fra 2003, og en skaldet Infomedia-søgning fra danske aviser de seneste to år med søgeordene ”islamisk” og ”tyrannisk” med, uha, 15 forekomster i artikler, som først og fremmest handler om ting og sager i udlandet.

Det er for dårligt! Det må vi simpelthen kunne gøre bedre næste gang. Derfor dette lille stykke knækprosa til kommissærens rapport i 2024:

Islamisk og tyrannisk og islamisk og tyrannisk og islamisk og tyrannisk.

Og fundamentalistisk.

Sefardisk.

Barbarisk.

Proletarisk.

Summarisk.

Eksemplarisk.

Kontant.

Kaudervælsk.

Vi må formode, at forskeren har gjort sit bedste, og at der ikke er tale om en aprilsnar.

Manden får vel et par mil om året for at skrive ”rapporter” som denne for Europarådet, der tilsyneladende ikke aner, hvad det ellers skal foretage sig for alle de rare midler, der villigt pumpes ind i denne overnationale svindel- og fuporganisation af hele 47 regeringer, herunder Rusland og Tyrkiet.

Nulforskeren har desuden talt med to andre nulforskere, Niels-Erik Hansen fra det herostratisk berømte Dokumentions- og Rådgivningscenter om Racediskrimination, som er omvandrende aprilsnar året rundt. Og den næsten lige så herostratisk berømte nullitet Bashy Quraishy, der er såkaldt national koordinator for en organisation ved navn ENAR.

De to genier bekræfter over for JP, at muslimske mænd, der voldtager deres døtre ”jo er den dagsorden, der har kørt, og det er selvfølgelig et billede, som vi har forsøgt at videreformidle”.

Det kan man da kalde en tilståelsessag.

På samme måde med Enhedslisten, dette populære cirkusnummer på den danske venstrefløj.

Ind i manegen kommer en folketingsmand ved navn Nikolaj Villumsen.

Han er tilmed medlem af Europarådets parlamentariske forsamling, for sådan én har Rådet også. Denne Villumsen, som ifølge sit offentliggjorte CV både har gået i folkeskolen i Egå og er student fra Risskov Amtsgymnasium og råder over en bachelorgrad i historie fra Københavns Universitet, udtaler til JP:

”Det afgørende er ikke, hvad der står refereret i rapporten af, hvad andre har sagt. Det afgørende er, hvilke konklusioner han drager – og dem synes jeg faktisk ikke, at der er noget galt med.”

Det væsentlige er således ikke, hvilke præmisser, kriterier, kilder, antagelser og mellemregninger, der lægges til grund for et stykke arbejde, der skal forestille at være et akademisk produkt. Det væsentlige er for denne Willumsen, der er sit partis europapolitiske ordfører, hvad konklusionen bliver.

Sig mig, Nikolaj Villumsen, er du dårligt begavet – eller spiller du bare klovn?

 

Opprinnelig i Jyllands-Posten den 1. april 2014.

Les også

-
-
-
-
-
-