Den kjente forfatteren og skribenten Hamad Abdel Samad fryktes bortført i Kairo. Det er broren som har slått alarm etter at Samad forsvant under besøk. Han skal ha fortalt at han er blitt truet av islamister.

tyskland.hamad.abdel.samad

Samad er en av de mest markante islamist-kritikere i Tyskland og har internasjonalt renommé.

Das ägyptische Nachrichtenportal „youm7“ meldete am Montag unter Berufung auf seinen Bruder Mahmud Abdel Samad, er sei am Sonntag in der Nähe des Al-Azhar-Parks in Kairo verschwunden. Vorher soll Hamed Abdel Samad am Telefon berichtet haben, er fühle sich verfolgt.

Det var nyhetsportalen you7 som mandag meldte at Samad forsvant i nærheten av Al-Azhar-parken lørdag. Han skal ha fortalt at han følte seg forfulgt.

http://www.tagesspiegel.de/politik/hamad-abdel-samad-deutsch-aegyptischer-autor-offenbar-entfuehrt/9122840.html