uk.roger.daltrey

Roger Daltrey tar et oppgjør med Labour som han sier har ødelagt arbeidsmulighetene for hans venner med den massive innvandringen, som har senket lønningene. Daltrey, sangeren i The Who, er fra Shepard’s Bush i Vest-London. Han er en working class lad. Nå synger han ut mot det britiske Arbeiderpartiet som åpnet kranene for arbeidsinnvandring som har utkonkurrert hans kamerater fra arbeidsmarkedet.

«I will never, ever forgive the Labour party for allowing this mass immigration with no demands put on what people should be paid when they come to this country. I will never forgive them for destroying the jobs of my mates, because they allowed their jobs to be undercut with stupid thinking on Europe, letting them all in, so they can live 10 to a room, working for Polish wages,” he told the Sunday Times magazine.

“I’ve got nothing against the Poles at all, but that was a political mistake and it made me very angry. And the people who get it in the neck are the immigrants, and it’s not their fault.»

 

http://www.telegraph.co.uk/news/politics/labour/10455384/Roger-Daltrey-I-will-never-forgive-Labour-for-their-immigration-policies.html

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂