Du kan nå få Document på papir i din nærmeste bokhandel eller tilsendt. Ideen om å utkomme på papir har vært flytende lenge. Først da redaksjonen ble styrket av flere nye medarbeidere, kunne ideen ta form.

Det har vært en langdryg prosess. Papir er omstendelig.

Men resultatet tør vi si, er blitt meget bra. Tidsskriftet holder rent formmessig meget høy kvalitet. Det kan nesten minne litt om det litterære magasinet Gyldendal utga i sin tid, med Sigmund Hoftun som redaktør, GAM.  Det utkom i noen utgaver før det måtte gå inn. Av økonomiske grunner. Kvalitet er dyrt.

Men skal det være noe vits i å utkomme på papir må det være fordi det skal gi en estetisk opplevelse.

At resultatet er blitt, i våre øyne, vellykket, skyldes ikke minst at vi har kommet i kontakt med den engelske tegneren Ed McLachlan. Hans strek er på høyde med hva man finner i blader som The Spectator. McLachlans tegninger er det som hever tidsskriftet opp til noe «mer» og gir det en ramme, vever teksten sammen med humor, satire.

Et blad er noe annet enn et tidsskrift. Blader er kortvarige. Vi håper at Document skal bli noe man har stående i bokhyllen. Å skrive er noe man gjør for å huske. Ikke bare begivenhetene, men hvordan de virket på oss.

Siden Document Forlag eksisterer, har vi valgt å distribuere gjennom bokhandlerne. Be din bokhandler om å bestille. Prisen er kr. 249,- (ISBN: 978-82-7519-200-2)

Det er også mulig å bestille direkte fra redaksjonen.

Betal inn 249,- til konto 1503.40.33878, så får du det portofritt tilsendt.

Skriv navn og adresse på innbetalingen, eller benytt kontakt@document.no

 

Les også

-
-
-
-
-

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.