Det er med glede å melde at vi har mottatt vårt femte tidsskrift fra trykkeriet!

Document feiret 20-årsjubileum i 2023, men redaksjonen hadde det for travelt til å få produsert ferdig jubileumsnummeret før jul. Det meste av stoffet i dette jubileumsnummeret er ferskvare.

Hvis du er Premium- eller VIP-abonnent, så vil du motta tidsskriftet i posten som en del av ditt abonnement.

Husk at hvis du har ordinært abonnement, så er det alltid mulig å oppgradere! Kontakt oss på 413 54 638 eller med e-post til abonnement@document.no

Som vanlig er omslaget på tidsskriftet tegnet av den uforlignelige Ed McLachlan. Det er vanlige folks tur – til giljotinen med dem!

Vårt første tidsskrift utkom i oktober 2013 – 10-årsjubileet:

Omslagstegningen fra Ed McLachlan fra 2013 skapte rabalder. Snorre Valen fra SV sammenlignet i Aftenposten tegningen med antisemittisme. Han kunne vel ikke kommet lenger fra sannheten, der Document nå står som den eneste nettavis som støtter Israel etter at Hamas slapp løs 1500 brutale og morderiske voldtektsmenn på uskyldige jøder 7. oktober.

Ali Esbati hengte seg på:

Og det gjorde også Shoaib Sultan fra Antirasistisk Senter, som skrev om Document i Dagbladet med tittelen «avduket og avslørt?»? Nå må Antirasistisk Senter selv forsvare seg etter at de delte inn jøder i kategoriene «gode jøder» og «sionister». «Havari fra Antirasistisk senter», skrev Minerva. Det Mosaiske Trossamfund og MIFF har med det kuttet kontakten med Antrasistisk Senter, som ikke lenger er en organisasjon som ivaretar alle. For antirasisme er politikk, og da må man velge side. Antirasistisk Senter velger ikke ofrene for massakrene 7. oktober.

Aftenposten har siden fjernet lenken til innlegget som Snorre Valen skrev i 2013:

Men vi husker det, selvsagt. Som Hans Rustad skrev i forbindelse med utgivelsen av det første tidsskriftet: Vi håper at Document skal bli noe man har stående i bokhyllen. Å skrive er noe man gjør for å huske. Ikke bare begivenhetene, men hvordan de virket på oss.

Vi skriver for å huske og for å forstå. Vi i Document sletter ikke artikler som «ikke lenger passer oss». Det overlater vi til de større avisene som sliter både med retningssansen og forståelsen av verden rundt seg. Selv om Document nå har fått pressestøtte (som skal beskattes fullt, det er nesten en vits …), så har vi ikke forandret ståsted. Christian Skaug skrev i desember 2013:

Vi blir ikke borte.

Vi mener oss ikke sensurert.

Vi etterstreber ikke det «gode selskap».

Dette er ikke en avvisning av ethvert selskap.

Vi går ikke god for alle de mytene som ikke blir motsagt.

Disse kan, av den som tenker med eget hode, ofte undersøkes ved observasjon.

Vi er uansett ikke radikale, de fleste av oss har aldri vært det heller.

En del er adskillig mer opptatt av Document enn vi selv er.

Vi prøver å forstå den verden vi lever i.

Dette lykkes sikkert ikke hver gang.

Du må gjerne fortelle oss når.

Ha en fin dag.

Vi blir absolutt ikke borte. Document er viktigere enn noensinne og i sterk vekst. Mange har våknet opp i løpet av de siste 10–11 årene og forstått at de fleste norske riksmedier er fordummende og at den virkeligheten de selv opplever, er så vridd i mediene at den er ugjenkjennelig. Realitetene er ikke komfortable, men å ikke ta det inn over seg, vil ikke fjerne truslene mot det norske samfunnet som vi ønsker å bevare. Tvert imot vil truslene øke både i styrke og omfang.

Hvis du vil gjøre en forskjell og være på den riktige siden av historien, skal du lese oss, se på Doc-TV, lytte til Document Radio, melde deg inn i et av våre lokallag og ikke minst støtte oss i form av donasjoner (pressestøtten er ikke store greiene og erstatter ikke på noen måte donasjoner fra leserne) og abonnement. Og bokkjøp. Kjøp bøkene våre, de er håndplukket av oss, og vi har lagt mye jobb og penger i oversettelser og utgivelser.

Her finner du alle tidsskriftene.

Og enkeltvis:

Tidsskrift nr.1: 10 års jubileumsnummer

Tidsskrift nr. 2: Grunnlovsjubileet 2014

Tidsskrift nr. 3: Brorskapet

Tidsskrift nr. 4: Aldri mer 2015

Tidsskrift nr. 5: 20 års jubileumsnummer

Vi presenterer vårt siste tidsskrift på lesermøte i Oslo torsdag 14.  mars kl. 18.00. Billetter kan du kjøpe her.

 

Kjøp vårt nye tidsskrift!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.