Sakset/Fra hofta

Undertegnede vil rette en stor takk til alle leserne som har gitt generøse bidrag til document før jul. Bidragene fortsetter inn i det nye året. Givergleden er en stor inspirasjon og gjør inntrykk.

Sosialister og kristne har hatt en ting til felles: villighet til å gi. Vanlig borgerlige mennesker er individualister og er ikke vant til å finansiere meninger/budskap på samme måte. At også document nå merker større bidrag kan ha noe å gjøre med at vi har tatt et klarere standpunkt: for kristendom og sekularitet. Begge er søyler vi bygger på, og vi vil komme med nærmere utdyping av plattformen for arbeidet. Det er viktig ikke bare være mot, men også for.

Kreative mennesker har kommet til document og de første synlige resultatene er en «butikk» hvor leserne kan kjøpe kaffekrus, iphonedeksler, t-skjorter mm. med document.nos logo. Det gir penger i kassen og en morsom reklameeffekt.

Amazon har utviklet en virtuell bokhylle til avløser for karusellen. Det er meningen å bygge ut denne.

Både butikken og bokhandel kan finnes som egne knapper i øverste linje på forsiden.

Ellers minner vi om første møte i Lars Vilkskomiteen i Købehavn på Valentine-dagen 14. februar. Document vil være til stede.

6. april er det duket for Thilo Sarrazin i Trykkefrihedsselskabet. Den opplevelsen bør mange få med seg.