Sakset/Fra hofta

Samuel Bodd har en kommentar til kultur og debattredaktør Knut Olav Åmås forslag om å gi en sentral plass i Oslo navnet til en jøde som ble drept i Holocaust, feks. Ruth Maier, venninnen til lyrikeren Gunvor Hofmo.

Men det Bodd opplever i kommentarfeltet er sjikanerende hets fordi han er jøde. Det virker underlig at Aftenposten redaksjonelt går inn for å minnes døde jøder, men lar levende trakasseres.

Modereringen av Aftenpostens kommentarer skjer i avisen og av et firma i Varberg i Sverige. Moderatorene er følsomme for kritikk av det flerkulturelle, men tydeligvis ikke av jøder.

Noen eksempler:

Fulloggod

Interessant å se hvordan Aftenposten sletter innlegg som er kritiske til hvordan Israel og jødene i dag dreper sine naboer. Likevel krever jødene som støtter dette, at vi bare skal godta dette, og respektere dem ?

Kalle Kanin

Samuel Bodde oppererer under falsk flag. Han er ikke norske, men en jøde. Norge har forøvrig 12 nobelpriser (7 i vitenskapene). Isreal 10 (6 i vitenskapene). Gjennomsitlig Isrealsk IQ 94, Norske 98. Olympiske Gull Isreal 1, Norge 161… Kall heller denne gate Ahmed Bouchikhis gate, til ære for en landsmann som vi ikke beskyttet.

twin peak

Jøders bidrag til Norge..??

Tenker du da på Mossad agentene som var ansvarlig for Lillehammerdrapet?

Fulloggod

Det vi dessverre ser er at jødene er seg selv nok. De krever å bli hyllet, men for hva ? Hva har de f.eks. bidratt med i Norge ? Når de påtar seg kappen «jøde», ja da sier de at de ikke er norske, men forsøker å heve seg over oss.

Jonn Mero
Feilen er vel at jøder og israelere settes i samme bås.
Israelerne er vel antagelig like skikkelige som noen, men landet deres ledes av en mobb som mer ligner jødenes forfølgere enn hva er ønskelig.
Når en påpeker Israels overgrep, så skriker de opp om anti-semittisme, men sannheten er at Israels Lebensraum-politikk og hevngjerrighet er like forkastelig som nazistenes.
Og de som vil finne ut litt mer: Leon Uris er ikke en pålitelig kilde. Les heller Chomsky, Finkelstein, Pappe og Khalidi. Da kan man finne en skikkelig motvekt for israelsk og kristenfolkets propaganda.

Dette er svar som regelmessig dukker opp når noen skriver om Israel og/eller jøder, og nå også Holocaust og Norge. Enhver moderator med fartstid drar kjensel på jødehatet, på vulgariteten. Enhver tendens i denne retning avvises konsekvent på dette nettstedet. Men man ser det, hos Universitas, i Dagbladet, Aftenposten, innlegg som kunne vært skrevet av Vigrid. Som kjent uttalte politiet at Anders Behring Breivik hadde ytret seg mer ekstremt på de store nettsidene.

Hvordan kan Aftenposten ha mage til å legge ut slike kommentarerer til et innlegg om minneplass over drepte jøder?

Det er ufattelig, og forslaget fra Åmås klinger ikke lenger like godt.

Jødenes rettmessige plass

Les også

-
-
-
-