Nytt

23. januar skrev den danske avisen BT om dansker som blir fordrevet fra sine boligområder. Det er urovekkende å lese om situasjonen som råder i Vollsmose i Odense.

En sand indbruds-hetz mod etniske danskere har nemlig spredt sig i den urolige bydel de seneste måneder.

– Der foregår en slags racisme derude, hvor vi oplever, at flere og flere danskere jages ud af området. Det sker i takt med, at vi har oplevet en kraftig stigning i indbrud derude, ja faktisk har der været omkring 150 indbrud alene de sidste fire måneder. Det særlige er dog, at ni ud af ti indbrud nu er rettet mod etniske danskere, forklarer en betjent ved Fyns Politi, der ikke ønsker at stå frem med navn af frygt for at miste sit job. Hans navn er dog redaktionen bekendt. Betjenten mener, at nogen forsøger, at drive de tilbageværende etniske danskere ud af området.

BT fulgte opp med flere artikler, og Aftenposten har klippet ut et intervju og laget en morsomhet ut av denne særdeles sørgelige situasjonen for etniske dansker. Den kan leses på side 3 i Aftenposten 8.februar, «Under streken.»

Hvorfor følger ikke Aftenposten opp den urovekkende saken om at dansker fordrives fra sine hjem? Er ikke dette et svært aktuellt tema med tanke på den demografiske utviklingen i Oslo, og i Groruddalen spesielt?

Avisen Aftenposten meldte nylig at jobbsøkere med utenlandsklingende navn har 25 prosent mindre sjanse til å bli innkalt til jobbintervju enn søkere med norske navn. Hyggelig for Hansen, men dårlig nytt for Farshid. Men Hansen skal ikke glede seg for tidlig om vi skal tro den danske avisen BT, som har inetrvjuet en anonym innbruddstyv med innvandrerbakgrunn fra Odense. Tyven innrømmer åpent at han stjeler fra etniske dansker:

«Når man skal begå innbrudd, og det for eksempel står Hansen på den ene postkassen og Farshid på den andre, så tar man den leiligheten det står Hansen. Da er det mindre sjanse for at de som bor der, kjenner ens familie eller venner, og på den måten er risikoen for å bli oppdaget betydlig mindre.»

Hvis alle jobbsøkere kaller seg Hansen, og alle postkasser merkes Farshid, blir det jobb til alle og slutt på alle innbrudd.

http://www.bt.dk/krimi/danskere-udsaettes-for-indbruds-hetz-i-vollsmose

 

Les også

-
-
-
-