Tirsdag kveld ble to menn stukket ned utenfor Fossum kirke, som ligger rett ved siden av Stovner senter i Groruddalen. Flere vitner skal ha kontaktet politiet.

STOVNER: Politiet fikk melding om knivstikking ved Fossum kirke rett før ellevetiden tirsdag kveld. Da skal en mann i midten av 20 prene og en 34 år gammel mann ha blitt hardt skadet.

Flere vitner skal ha ringt og varslet politiet.

To personer ble sendt til sykehuset med stikkskader.

Politiet har fortsatt ikke sagt noe om hva slags gjenstand som er brukt under voldsepisoden. Begge personene har stikkskader, men om det er en kniv er fortsatt ikke sikkert.

 Gjerningsmannen stakk av fra stedet, men ble pågrepet. Personene som ble stukket ned ble sendt til behandling. Politiet trenger tolk for å kunne avhøre alle involverte.

En 47 år gammel norskafghaner er pågrepet for ugjerningen. Han skal ha forsøkt å stikke av i bil, men ble pågrepet ved Sarpsborg.

Det var politiet i Follo og Østfold som klarte å pågripe mennene på E6 klokken 01.54, uten dramatikk klokken 01.54, og er transportert til arresten i Oslo melder NTB.

Ingen av de tre skal være kjenninger av politiet.

Trenger tolk

– Vi vet noe om foranledningen, og vi vet at det skal ha vært en konflikt. Men vi trenger tolk for å avhøre alle sammen, sier Metlid

Det har foreløpig ikke blitt tatt noen avhør av de to på sykehus, eller av gjerningsmannen. Dette fordi at politiet trenger tolk.

http://dittoslo.no/lokalavisengroruddalen/to-stukket-ned-pa-stovner-1.6637968