En person har blitt påført stikkskader i magen, på Egertorget. Politiet jobber med vitner på stedet. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

En 27 år gammel mann er sendt til sykehus med stikkskader i magen etter en voldshendelse i Oslo. Politiet ønsker fortsatt tips fra hendelsen.

Politiet fikk melding om hendelsen på Egertorget i Oslo klokken 21.52.

– Tilstanden til mannen er ikke livstruende, og den er stabil, sier operasjonsleder Tor Gulbrandsen til NTB like før midnatt til lørdag.

Mannen har ifølge politiet blitt stukket med en skarp gjenstand. De er ikke kjent med om det er snakk om en kniv eller noe annet.

Fredag kveld ønsket politiet å komme i kontakt med to menn og en kvinne som skal ha forlatt Egertorget i retning Slottet. Disse skal være gjerningspersonene, og et søk ble satt i gang etter hendelsen. De har foreløpig ikke funnet dem.

Politiet ønsker at dersom noen har opplysninger om hendelsen, om å ta kontakt.

– Vi har få beskrivelser. Det var ikke så mange vitner som kan kunne tro når det er så sentralt, sier operasjonslederen.

Politiet jobber med vitner på stedet og gjør tekniske undersøkelser.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂