En person har blitt påført stikkskader i magen, på Egertorget. Politiet jobber med vitner på stedet. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Politiet jakter fortsatt tre personer etter at en mann (27) ble stukket i magen i Oslo sentrum fredag kveld. Mannen kjente ikke de antatte gjerningspersonene.

Han skal ha blitt stukket i magen med en skarp gjenstand.

– Vi har avhørt ham, og han har forklart at han ikke kjenner dem, han har så vidt snakket med dem, sier vaktleder Arne Caspersen ved Oslo-politiets kriminalvakt til Aftenposten.

Caspersen sier det ikke dreier seg om et ransforsøk og at 27-åringen har sagt at det ikke var noen grunn til at han skulle bli knivstukket.

De antatte gjerningspersonene er to menn og en kvinne. 27-åringen har forklart at han snakket med de tre og at han deretter ble angrepet med det han mener var en kniv.

Politiet fikk melding om hendelsen på Egertorget i Oslo klokken 21.52 fredag kveld og etterforsket saken gjennom natten. De gikk blant annet gjennom video fra overvåkingskameraer i området.

Politiet beskrev til NTB 27-åringens tilstand som ikke livstruende og stabil like før midnatt til lørdag.

De ber personer som har opplysninger om hendelsen om å ta kontakt.

– Vi har få beskrivelser. Det var ikke så mange vitner som man kan kunne tro når det er så sentralt, sa operasjonsleder Tor Gulbrandsen.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂