En mann i 20-årene er knivstukket ved Skjetten senter i Skedsmo i Akershus. Skadeomfanget er ikke kjent. Politiet leter etter antatte gjerningspersoner.

Mannen er sendt til Ullevål sykehus etter å ha blitt stukket i magen. Han var ved bevissthet da nødetatene kom, men skadeomfanget er uklart.

– Hendelsen har formodentlig skjedd utendørs, sier operasjonsleder Trond Lorentzen i Øst politidistrikt til NTB.

Løp fra stedet

Den fornærmede har forklart at det var to ukjente gjerningspersoner som angrep ham. To personer skal ha løpt fra stedet etter hendelsen. Politiet har sperret av Tårnbyveien midt imot senteret og venter på bistand fra krimteknikere.

– Vi vet egentlig ikke noe mer om det. Hele området ved senteret er interessant for oss, sier Lorentzen.

Politiet driver rundspørring i området, og både helikopter og en rekke politipatruljer søker etter de antatt gjerningspersonene.

– Ifølge fornærmede er dette to ukjente personer for ham. De er beskrevet som mørkhudede, at de har på store, svarte jakker, og at de har øredobber, sier Lorentzen til Romerikes Blad.

Ber om tips

Politiet ber om tips om saken.

– Om noen har gjort observasjoner av noe klammeri noen av stedene, vil vi svært gjerne at de tar kontakt med politiet, sier Lorentzen.

En rekke politipatruljer, hundepatruljen og politihelikopteret bistår i letingen etter de antatt gjerningspersonene. Politiet fikk melding om knivstikkingen klokken 15.29.

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps-nummer er 13629

For Paypal og SMS se vår Støtt oss-side.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂