Åsmund Sanda i politiet snakker med pressen etter at en mann ble knivstukket i et skogområde i Skien. Foto: Trond R. Teigen / NTB

Væpnet politi med hundepatruljer og støtte fra helikopter søker etter en person som knivstakk en jogger i et skogsområde på Gulset i Skien tirsdag kveld.

NTB melder at mannen som ble stukket, er i 50-årene. Han var ute på en løpetur, da han ble knivstukket ved 18.30-tiden tirsdag kveld. Mannen er kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang.

Sørøst politidistrikt meldte at de har dårlig beskrivelse av gjerningspersonen og ber om tips fra folk som kan sett noe i området. Væpnet politi lette tirsdag kveld etter vedkommende i området.

– Mannen har vært ute på en joggetur, og ut ifra vår forståelse så har hendelsen skjedd i skogen. Det var vitner som fant den skadde mannen, som meldte fra, sier innsatsleder Åsmund Sande i Sørøst politidistrikt til NRK.

– Vi har ikke noe særlig beskrivelse av gjerningspersonen. Den er så vag at den er ikke verd noe. Det er helt ukjent om det er noen relasjon mellom den skadde og en mulig gjerningsperson, sier Sande videre.

Aksjonen tirsdag kveld tok mye av politiets ressurser. De ba mediene om forståelse for at de sto midt i en væpnet aksjon. Samtidig oppfordrer de alle som kan ha opplysninger om saken, om å melde fra.

– Politiet ber andre skogtravere om å holde seg borte fra Åletjern og Ugleveien inntil situasjonen er avklart, skriver de videre.

Politiet har ved flere anledninger i senere tid rykket ut ved voldshendelser i Grenlands-området. Document omtalte nylig utviklingen i regionen:

En busspassasjer i Porsgrunn ble sist uke truet på livet av en gjeng med innvandrergutter. Mannen klarte med nød og neppe å komme seg i sikkerhet i sitt eget hjem. Flere i distriktet sier til TA at de frykter det skal gå skikkelig galt en dag. Politiet sier de vil hjelpe guttegjengen som skaper uhygge i Grenland.

Saken ble omtalt i Telemark Arbeiderblad søndag:

– De truet meg på livet, skulle skjære meg opp, banke meg og det som verre var (betalingsmur)

Document presiserer at det per tirsdag kveld ikke er offentliggjort noen holdepunkter for sammenheng mellom de nevnte sakene.

Høst er lesetid: Bestill årets boknyhet, full av sjokkerende avsløringer:

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!


Bestill også:
Lær alt om klimasaken og hysteriet rundt den. Kjøp Kents bok her!

Bli medlem, og få tilgang til alt vårt stoff straks det publiseres:


Vi trenger DIN støtte! Gi et bidrag til Document i dag:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.