Politiet har rykket ut til en knivstikkingssak i Grenland.  Foto: Torbjørn Tungesvik, VARDEN / NTB

To tenåringer ble torsdag kveld knivstukket i arm og bein i Porsgrunn, opplyser politiet. Politiet pågrep senere på kvelden en annen tenåring, mistenkt for knivstikkingene.

Torsdag kveld ble to personer meldt knivstukket i Fjordgata i Porsgrunn. De skadede ble kjørt til sykehus, opplyste Sørøst politidistrikt på Twitter.

Vel en halvtime før midnatt la politiet ut en melding på Twitter om at de hadde pågrepet en person.

Operasjonsleder Eskil Olsen Hagen sier at de fornærmede og den pågrepne alle er gutter sent i tenårene. Videre sier han at han ikke vet noe om relasjonen mellom den pågrepne og de fornærmede, eller noe om foranledningen til knivstikkingene.

– Det som er på det rene, er at vi ikke har fått så mye fra den siktede nå. Kun det fornærmede har sagt. De har forklart at de ble knivstukket i arm og bein, sier operasjonslederen.

– Det er nok mistanke til pågripelse og siktelse. Han skal i avhør og samarbeider. Per nå er det ingen flere som er skadd eller noen ytterligere utvikling i saken, legger han til. Avhør finner sted natt til fredag. (NTB)

Document har omtalt en rekke grove voldshendelser nettopp i Grenland, i Skien/Porsgrunn, i senere tid, med og uten kniv involvert .

Les også:

Mann knivstukket i Porsgrunn

 

Blodig personran i Skien: Tre personer pågrepet 

Ny bok! Bestill fra Document forlag:

Forhåndsbestill «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!

Bestill også:

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

Bli abonnent og få tilgang til alle våre saker straks de legges ut:

Husk å støtte Document:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.