Politistasjonen i Skien. Foto: Knut Falch / NTB

To personer er pågrepet etter en alvorlig voldshendelse fant sted i Skien lørdag formiddag. En person er fornærmet i saken, opplyser politiet. Noe mer vil de ikke si.

Nok en gang preges helgen av vold, og denne gangen Skien er åsted. Det er ikke første gang i senere tid at nettopp Grenlandsområdet omtales i forbindelse med slike saker. Se link til en annen, nylig sak under.

NTB refererer politiets uttalelser:

– Vi er tidlig i etterforskningen og kan ikke dele så mye nå, sier politiadvokat Mats Henriksen til NRK søndag morgen.

Det var på en privat adresse i Skien at den alvorlige voldshendelsen fant sted lørdag. Totalt er en person fornærmet i saken, og vedkommende er innlagt på sykehus, opplyser Henriksen til Telemarksavisa.

– Av hensyn til etterforskningen kommer vi ikke til å kommentere verken kjønn eller alder på det nåværende tidspunktet, sier han videre.

Det er foreløpig ikke kjent hva slags voldsepisode det er snakk om, men de to personene som er pågrepet, er begge siktet for kroppsskade, skriver NTB.

NTB opplyser ikke om de har forsøkt å grave noe dypere hos politiet for å avdekke flere detaljer.

Det er foreløpig heller ikke opplyst om de to pågrepne er avhørt. Hva slags personer der dette? Tilhører de noe bestemt miljø? Alder? Kjønn?

Det meste i saken holdes ukjent for offentligheten, slik det i økende grad er blitt vanlig for politiet å håndtere denne typen voldssaker. Document har en rekke ganger omtalt denne praksisen med å hemmeligholde fakta om slike voldhendelser.

Les også: 

Stygg vold fredag kveld: Overfall i Skien og knivstikking på Slemmestad

 

Bestill fra Document forlag:

Kjøp Kents bok her!

Bestill også:
Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!

Bli abonnent og få tilgang til alle våre saker straks de legges ut:

Husk å støtte Document:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.