Bergenspolitiet under utrykning. Foto: Marit Hommedal / NTB

En mann er pågrepet i Bergen, mistenkt for knivstikking. To personer skal være skadet.

Politiet i Bergen ble søndag morgen kontaktet av personer på legevakta som hevdet å være utsatt for vold og knivstikking, skriver Vest politidistrikt på Twitter, ifølge NTB.

Personene skal ikke være alvorlig skadd, men er behandlet på legevakt.

Til Bergens Tidende opplyser politiet at den pågrepne mannen, som er i 20-årene, er siktet for kroppsskade og kroppskrenkelse mot to fornærmede.

– Vi jobber med å innhente forklaringer fra de involverte, inkludert den mistenkte, i tillegg til forklaringer fra vitner, sier politiet til BT.

Politiet vet ikke noe om foranledningen for hendelsen, ifølge Bergensavisen. De vet heller ikke om det er noen relasjon mellom siktede og de fornærmede.

Politiet skriver på Twitter at de har undersøkt en adresse i forbindelse med saken.

Det gis fra politiets side ikke nærmere opplysninger om de involverte, verken om den pågrepne mannen eller de to skadde.

Dette kan synes å være i tråd med politiets omstridte strategi for hemmeligholdelse av hva som foregår i Norge, noe Document har omtalt blant annet i denne saken:

– Nordland politi­distrikt bør beklage des­informasjon om voldtekts­siktede innvandrere

Bestill den nye boken fra Document forlag:

To viktige bøker av Kent Andersen:

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

Kjøp Kents bok her!

Bli abonnent og få tilgang til alle våre saker straks de legges ut:

Husk å støtte Document:

;

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.