Politiet ved en tidligere utrykning i Skien. Foto: Torbjørn Tungesvik, Varden / NTB

Etter melding om bråk på en privat adresse fant politiet to personer med kuttskader i en leilighet i Skien fredag kveld. To menn er pågrepet.

Operasjonsleder Ottar Steinstø i Sørøst politidistrikt forteller til NTB at de to fornærmede ikke skal være alvorlig skadd. Mennene ble behandlet av ambulansepersonell på stedet. NTB melder at det er snakk om to menn fra Telemark, uten å gi nærmere informasjon om de pågrepne. Heller ikke andre, større medier gir per fredag kveld mer informasjon om de involverte.

Det var klokken 20.50 politiet fikk melding om bråk på en adresse. Kort tid etter var politiet på stedet, og da skal én eller flere gjerningspersoner ha løpt derfra, skriver NTB.

Klokka 21.32 meldte politiet at en politihund hadde funnet en mann som gjemte seg i buskene like ved boligen.

– Han knyttes til stedet og blir pågrepet, skrev politiet.

Om lag førti minutter senere oppdaterte politiet med at de hadde pågrepet en annen mann. Mannen ble funnet av en patrulje, og politiet mener at de har pågrepet de involverte i hendelsen.

Politiet har ikke kjennskap til relasjoner mellom personene, og har så langt ikke uttalt seg om hendelsesforløpet. Innsatsleder Åsmund Sanda sier til NRK at han ikke vet hva de involverte har forklart om saken hittil.

De pågrepne bringes til politistasjonen for avhør.

Les også:

Flere voldssaker i Sør-Norge natt til søndag

 

Ny høsten med gode bøker: Bestill årets boknyhet, full av sjokkerende avsløringer:

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Bestill også:

Kjøp Asle Tojes siste bok her!

Bli medlem, og få tilgang til alt vårt stoff straks det publiseres:
Vi trenger DIN støtte! Gi et bidrag til Document i dag:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.