To menn ble såret i knivstikking i en bygård i Magnus Barfots gate i Bergen. (skjermdump fra video)

To menn i 30-årene er alvorlig skadet etter en knivstikking i Bergen sentrum torsdag. En 25 år gammel mann er pågrepet.

Politiet fikk melding om knivstikkingen i en leilighet i Magnus Barfots gate i Bergen sentrum klokken 16.23 torsdag. To menn, 35 og 38 år, ble fraktet med ambulanse til Haukeland universitetssjukehus. Begge mennene er alvorlig såret, opplyser sykehuset torsdag kveld.

Politiet har pågrepet en mistenkt som oppholdt seg i en annen leilighet i samme bygg.

Vest politidistrikt oppgir at den pågrepne er «kjend av politiet frå før». Han skal ikke være tidligere dømt for vold.

– Den pågrepne 25-åringen og en av de skadde bor i bygningen i Magnus Barfots gate, opplyser operasjonsleder Lars Geitle i Vest politidistrikt til NTB.

Bergens Tidende har snakket med en mann som bor i bygget. Han forteller at han hørte bråk fra leiligheten og varslet politiet:

– Jeg så blod i gangen, forteller mannen, som har bodd i huset i flere år.

En annen nabo skal også ha reagert på støy fra åstedet. Han løp opp og omtrent rett inn i hendelsen, skriver BT.

Politiet jobbet torsdag kveld med kriminaltekniske undersøkelser på åstedet. Bergens Tidende skriver at politiet har funnet et våpen man antar er gjerningsvåpenet.

Skadene på de to mennene er forenlig med bruk av kniv, sier Geitle til NTB. Politiet opplyser at 25-åringen tidligst blir avhørt fredag. Foreløpig er det uvisst hvilken relasjon han har til de to ofrene.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂