Politi på Grønland i forbindelse med en voldshendelse. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

En mann er kjørt til sykehus etter å ha blitt knivstukket på Grønland i Oslo. Han skal ikke være alvorlig skadd. Politiet leter etter flere mistenkte gjerningspersoner.

Politiet meldte om knivstikkingen like etter midnatt onsdag. Det skal ha vært flere personer involvert i en konfrontasjon som endte med knivstikking.

En rekke politipatruljer, inkludert hundepatrulje, leter etter flere personer, forteller operasjonsleder Guro Sandnes i Oslo politidistrikt til NTB.

– Vi har en god beskrivelse av gjerningspersonene. Vi har også kontroll på en person. Det er foreløpig ikke avklart om det er en relasjon mellom de involverte, men det er noe av det vi jobber med å finne ut, sier Sandnes.

Politiet undersøker også overvåkingsvideoer i området omkring åstedet på Grønland i Oslo indre øst. Dette er et av de mest innvandrertette områdene i Norge, og har gjentatte ganger vært omtalt i forbindelse med nettopp denne typen væpnet vold.

Politiet har valgt å ikke gi nærmere opplysninger om verken offer eller de mistenkte gjerningspersonene.

Les mer om vold med kniv i dette området i senere tid:

Politiet søker personer etter masseslagsmål med kniv i Oslo sentrum

Sommerlesning:

Nyhet fra Document forlag, bestill i dag:

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

Bestill også:

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Husk å støtte Document:

Vi setter stor pris på et bidrag til vårt arbeid, bruk Vipps eller konto:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.