Politiet er på Grønland med flere patruljer, etter melding om knivstikking. Foto: Rodrigo Freitas / NTB

En person skal ha blitt skadd, og en person er anholdt etter at politiet rykket ut til det som skal ha vært et tilfelle av knivstikking på Grønland i Oslo.

Nok en gang er Grønland i Oslo indre øst åsted for grov, væpnet vold. Denne tirsdagsettermiddagen er det igjen brukt kniv, og politiet er på stedet med det som på X/Twitter oppgis å være betydelige ressurser.

NTB melder om saken.

– Vi har kontroll på en skadd part og vi har anholdt en vi anser som mistenkt. Vi jobber med å skaffe oss oversikt over hendelsesforløpet og skadeomfang, skriver Oslo politidistrikt i en oppdatert melding om hendelsen.

Politiet skal blant annet være i ferd med å snakke med vitner til hendelsen.

I senere tid har det ikke vært lenge mellom hver gang det er blitt rapportert om liknende saker fra nettopp dette området, se under.

Denne seneste hendelsen inntreffer samme dag som Faktisk.no publiserer en sak i VG om at Oslo slett ikke er så utrygg som mange vil ha det til.

Les også:

To personer knivstukket på åpen gate på Grønland i Oslo

Gode bøker fra Document! Bestill i dag:

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir»! Du kan også kjøpe den som e-bok.

Støtt Document ved å kjøpe bøker fra Document Forlag!

Bli abonnent og få tilgang til alle våre saker straks de legges ut:

Husk å støtte Document:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.