Nytt

Etter flere gjengoppgjør og bilbranner i Groruddalen i vår, så er inntrykket av en fredelig dal kraftig svekket. Nå har det igjen vært voldelig sammenstøt. Denne gang ved Skjønnhaug skole, hvor et kjærestepar oppholdt seg. Paret ble angrepet av jentas far og brødre, som bl.a møtte opp med øks. Til alt hell for gutten gikk det bra.

– Han ble angrepet av faren og brødrene til jenta. De misliker tydeligvis at hun er sammen med denne kjæresten. Mennene skal ha truet med å drepe kjæresten, forteller jourhavende etterforsker på Stovner politistasjon, Line Henriksen.

Gutten som ble angrepet er en tidligere kjenning av politiet. Familien til jenta skal ha hatt med seg kniv, skrutrekker og øks, men til alt hell gikk det bra med kjæresten

http://www.groruddalen.no/slaatt-ned-av-kjaerestens-familie.4930190-77747.html