Av Jan Hårstad

Her kommer en historie med mye humor i: Som vi allerede vet må man digge islam og Hamas for å kunne hevde seg på den norske «venstresida.» Ikke desto mindre fant Rød Ungdom forrige sommer ut at de skulle bruke leiren til å samle inn penger til Folkefronten for Palestinas Frigjøring (PFLP). Åpenbart mente de at kanskje her var en naturligere søsterorganisasjon siden de var angivelige «marxister».

En liten delegasjon unge damer fra Rød Ungdom drar da på signingsferd til Palestina og overleverer en sjekk. Men nå skriver Amira Hass i Haaretz 16. august 2010 om hva som foregår under Sharialovens herredømme på Gaza, tydelig skaket hun også fordi hun – sammen med Gideon Levy – har frontet samforstandslinja med palestinerne i Haaretz i årevis. (www.haaretz.com)

Det som da skjedde tirsdag 10. august var at 500 kadre fra PFLP møtte opp foran Hamas` senter på Gaza City for å protestere mot Hamas` inkompetente styring av elektrisitetsdistribusjon på Gaza. Sånt er naturligvis brudd på Sharia, så Hamas` styrker gikk like så godt løs på PFLP-demonstrantene med geværkolber og køller mens de skrek «Marxister». Dette til tross for at unggenerasjonen i PFLP knapt har lest et marxistisk verk (religiøse de og) og Hamasene ikke vet hva det er. En god del PFLPs måtte få medisinsk hjelp etter slaget.

Da denne affæren var over gikk så Hamas en annen dag inn i Rafah leir og knuste kontoret til noe som heter Popular Committees. En rekke venstreorganisasjoner har også protestert mot dette. Nå skriver Aftenposten idag at USA har satt PA-Abbas under press for å forhandle med Israel, men det som er mer interessant var at elleve,11, palestinske organisasjoner i helga var samlet i Damaskus og sa et rungende Nei til samtaler med Israel.

Fra pressekonferansen etter møtet kan vi nå se et foto av PFLP-leder Maher al-Taher og Hamas-sjef Khaled Mashaal. Det vi kan si på forhånd er dette: ingen norske «venstreorganisasjoner» kommer til å protestere mot Hamas` barbariske og terroristiske opptreden på Gaza. Selv mot «allierte» PFLP. Ingen vil heller ikke si at det å avvise forhandlinger med Israel er dumt fra alle vinkler sett.

Ingen vil sende ut noen protester mot at Tyrkia og Iran nå regelrett kriger mot kurderne og at Tyrkia bruker beviselig kjemiske våpen. Ingen vil skrive om at Tyrkia – ved etterretningssjef Hakkan Fidan og Hussein Saab fra den iranske Revolusjonsgarden – har kommet fram til massive våpenleveranser fra Tyrkia og Iran gjennom Syria til Hizballah. (Corriere della Sera)

Idag er det nok en kar i Al-Klassekampen, Hallvard Birkeland, som langer ut mot Borten Moe. Tonen på «venstre» er stadig like overlegen arrogant, noe som ikke kan dekke over at det norske «venstre» er et regelrett moralsk og politisk katastrofeområde. Såfremt det ikke raskt skjer noe drastisk vil disse miljøene svinne hen av seg selv. Det går naturligvis an å drible naiv norsk ungdom en stund, men når man skal drible med virkeligheten ender man bare opp med å drible seg sjøl. Og det er det de driver på med.

Jan Hårstad

bildet: Khaled Mashaal på pressekonferansen i Damaskus søndag. Til vestre Ramadan Shallah, leder av Islamic Jihad Group.

Les også

-
-
-
-
-
-