Katrine Winkel Holm anmelder Ayaan Hirsi Alis nye bok Nomad, som foreligger på dansk samtidig som på engelsk. Hun fester seg i noe Ayaan uttalte overfor Axess TV, og som bl.a. Dilsa Demirbag-Sten ble provosert av, at kristne bør bli seg bevisst makten kjærligheten har til å påvirke. Ayaan sier det slik: Muslimer søker Gud, […]

Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.

Katrine Winkel Holm anmelder Ayaan Hirsi Alis nye bok Nomad, som foreligger på dansk samtidig som på engelsk. Hun fester seg i noe Ayaan uttalte overfor Axess TV, og som bl.a. Dilsa Demirbag-Sten ble provosert av, at kristne bør bli seg bevisst makten kjærligheten har til å påvirke. Ayaan sier det slik: Muslimer søker Gud, […]

Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.