Katrine Winkel Holm anmelder Ayaan Hirsi Alis nye bok Nomad, som foreligger på dansk samtidig som på engelsk. Hun fester seg i noe Ayaan uttalte overfor Axess TV, og som bl.a. Dilsa Demirbag-Sten ble provosert av, at kristne bør bli seg bevisst makten kjærligheten har til å påvirke. Ayaan sier det slik: Muslimer søker Gud, […]
For å lese denne artikkelen nå, må du bli medlem eller logge inn hvis du allerede er medlem. Artikkelen blir forøvrig frigitt 12 timer etter publisering.
Katrine Winkel Holm anmelder Ayaan Hirsi Alis nye bok Nomad, som foreligger på dansk samtidig som på engelsk. Hun fester seg i noe Ayaan uttalte overfor Axess TV, og som bl.a. Dilsa Demirbag-Sten ble provosert av, at kristne bør bli seg bevisst makten kjærligheten har til å påvirke. Ayaan sier det slik: Muslimer søker Gud, […]
For å lese denne artikkelen nå, må du bli medlem eller logge inn hvis du allerede er medlem. Artikkelen blir forøvrig frigitt 12 timer etter publisering.