Sakset/Fra hofta

Den energiske kjendisadvokat, innvandrertalsmann og potensiell stortingsrepresentant Abid Q. Raja driver en heroisk enmannsvalgkamp her og der og alle vegne om dagen; man mener rett og slett noe om alt og alle – særlig Abid Q. Rajas personlige eiendom Debattmøter på Litteraturhuset.

Kritiske røster er i drøyeste laget og tolereres ikke i dialogens navn, for på disse dialogmøtene har Raja personlig forvandlet steinkastende, voldelige innvandrergutter til ikke-steinkastende og ikke-voldelige ditto.

Sånn på sidelinjen kan man kanskje lure på hvordan Raja vet dette, i og med at det ikke har vært noen anledninger til å protestere steinkastende og voldelig mot de forhatte jødenes overgrep på palestinensere siden romjulen 2008. Men lurer man på det – da risikerer man antagelig å bli blokkert på Rajas Twitter i likhet med Ap`s Håkon Haugli.

Stor er derfor overraskelsen når Dagens Næringsliv i dag offentliggjør at et parti som heter Venstre havner under sperregrensen på partibarometeret for juli.

Venstre? Hvilket Venstre?

Det er det partiet mange kan ha kommet i skade for å tro at var det tidligere Venstre, all den stund partiets valgkampstrategi åpenbart går ut på bruke vordende stortingsrepresentant Abid Q. Raja til å informere folket – og eventuelle velgere, får vi tro – om vordende stortingsrepresentant Abid Q. Rajas dialogmøter på Litteraturhuset, Rajas inkludering, Rajas dialogmøter på Litteraturhuset, Rajas syn på Håkon Haugli, Rajas dialogmøter på Litteraturhuset, Rajas syn på hijab-brenning, Rajas dialogmøter på Litteraturhuset, Rajas syn på Arild Stokkan-Grande, Rajas syn på Jonas Gahr Støre, Rajas syn på innvandrings- og integreringspolitikk, Rajas syn på SV, Frp, Høyre og Venstre, Rajas syn på dialog og Rajas syn på imamer samt Islamsk Råd, og sist men ikke minst: Rajas dialogmøter på Litteraturhuset.

Men i dag har folket altså blitt opplyst om at det fremdeles finnes et helt parti ved navn Venstre, og at det samme Venstre er på vei under sperregrensen.

Mer interessant er nok spørsmålet om hvordan det går med Abid Q. Raja-partiet på landets partibarometre for tiden? Noen som kunne tenke seg å ta på seg oppgaven med å måle?