Nytt

Danny G. Chaudhry (47) var tidligere en kjent Senterpartipolitiker. For fire måneder meldte han overgang til Fremskrittspartiet. Han er helt enig i kritikken Siv Jensen har fremført mot snikislamisering.

Dagbladet bruker betegnelsen Frp-muslim, som om det var en motsetning i seg selv. For Frp kan det bli et aktivum hvis muslimer står frem og forsvarer partiets politikk. Det vil være farlig for Arbeiderpartiet hvis muslimer bekrefter at Frp forsvarer de svakeste i innvandrermiljøene – jentene og individualister.

Muslimer for Siv
– Muslimer bør stemme på Siv Jensen og Fremskrittspartiet. De er de enste som tar problemer med asylsøkere og innvandrere på alvor, sier Chaudhry.
..–

– Muslimer må innse at Norge er et kristent land. Det må man tilpasse seg. Det er vi som har kommet hit, ikke de som har reist til vårt land, sier Chaudhry, som selv kom til Norge som 8-åring fra Punjab, Pakistan.

Muslim uten moské
Selv om Chaudhry selv ikke har vært i en moske på to år, regner han seg selv som en muslim.

– Men jeg tilhører ikke dem som ber fem ganger hver dag. Religion er noe man får holde for seg selv og ikke plage andre med, sier Chaudhry.

Han er provosert over kravet om å bruke hijab som en del av den norske politiuniformen.

– Neste blir vel at man skal fjerne korset fra det norske flagget, sier Chaudhry.

Basim Ghozlan kjenner ikke Chaudry, og ønsker heller ikke å bli kjent med ham. Men hvorfor skal Ghozlan bli spurt om Chaudry? Er hensikten å spille dem ut mot hverandre? Er det ikke bare et sunnhetstegn hvis muslimer kan stemme Frp?

Frp-muslim vil ha moske-stopp