Kommentar

Stortingsrepresentant Ulf Erik Knudsen fra Frp hadde med seg livvakt da han deltok i debatt om islam i Drammen, etter at Frps stortingsgruppe i det siste har mottatt drapstrusler og andre alvorlige trusler.

«-Det er uspesifiserte drapstrusler mot Frps stortingsgruppe. Truslene går på at «neste gang noen fra Frp stiller opp i en innvandrerdebatt, skal personen tas for alltid».»

Stortingskandidat Lise Christoffersen (Ap) avfeier det hele som «et ekkelt PR-stunt» fra Frps side.

«-Det begrunner jeg ut fra flere forhold. Knudsen var i utgangspunktet ikke invitert til denne debatten. Han meldte sin egen interesse. Hvem oppsøker selv et sted der det er fare for attentat eller angrep av noe slag? Mikrofonene var plassert slik at debattantene skulle sitte mens de snakket. Knudsen valgte i stedet å reise seg og holde innleggene stående og valgte på den måten å gjøre seg ekstra sårbar for eventuelle angripere. Hvem ville gjøre det, hvis vedkommende var truet? spør Lise Christoffersen…»

På møte med livvakt

– Ekkelt PR-stunt