Besøksloggene i Det hvite hus viser at Bidens lege  Kevin O’Connor hadde med seg en spesialist på Parkinson 7. januar og samme dag ble Biden klarert av sin lege.

En topp nevrolog ved Walter Reed National Military Medical Center møtte president Bidens lege i Det hvite hus tidligere i år, viser Det hvite hus’ arkiver.

Dr. Kevin Cannard, en ekspert på Parkinsons sykdom, møtte Dr. Kevin O’Connor og to andre på Det hvite hus’ klinikk den 17. januar, viser opptegnelser som først ble rapportert av New York Post. Rapporten kommer etter at den 81 år gamle presidenten står overfor økt gransking av sin alder og mentale skarphet i kjølvannet av en stoppende og snublende debattopptreden den 27. juni i Atlanta.

Dr. John E. Atwood, en kardiolog fra Walter Reed, deltok også på møtet klokken 17.00, ifølge besøksloggene til Det hvite hus.

Den fjerde personen som var til stede, er ikke identifisert. Møtet skjedde samme dag som Biden var i Det hvite hus og var vertskap for ledere i Representantenes hus og Senatet for å diskutere finansiering av Ukraina, viser presidentens tidsplan.

O’Connor sa at Biden var «skikket til å fungere « som president etter å ha utført en fysisk undersøkelse i februar.

«President Biden er fortsatt en sunn og frisk 80 år gammel mann som er i stand til å utføre presidentskapets plikter på en vellykket måte», sa legen den gang.
Bidens fysiske undersøkelse inkluderte en nevrologisk undersøkelse som spesifikt utelukket Parkinsons sykdom, sa O’Connor.

Temaet Parkinson er blitt aktualisert av debatten i Atlanta. Alt som kan kaste lys over Bidens tilstand gripes begjærlig av mediene. Når det nå finnes ledetråder som viser at temaet Parkinson har vært oppe, vil mediene fortsette å grave. Hvem er dr. Cannard? Hva kom han frem til? Var det med forbehold? Man vil ønske å se epikrisen. Hittil har Biden uttalt seg unnviktende om sin helsetilstand. Det spørs om mediene vil finne seg i det i det lange løp.

Biden svarte også unnvikende da George Stephanopoulos forsøkte å presse ham på om han har tatt en kognitiv test.

 

https://www.foxnews.com/live-news/biden-campaign-drop-out-july-6

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.