President Biden avlyste alle tre av sine planlagte offentlige arrangementer mandag for å fullføre en rotfylling som vil ta to dager, skriver New York Post.

Et av møtene Biden ble tvunget til å avbryte var med NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg midt på ettermiddagen, som nå vil finne sted på tirsdag, og en planlagt velkomst for diplomater kl. 18:00:

Biden’s tooth repair also forced him to scrap a mid-afternoon meeting with NATO Secretary-General Jens Stoltenberg, which now will take place on Tuesday, and a scheduled 6 p.m. reception for diplomats.

Den uplanlagte rotfyllingen kommer etter en rapport forrige måned som beskrev engstelse innenfor Bidens indre krets over den iskrem-elskende chief executive som spiser som et barn, skriver NYP.

Presidentlege Dr. Kevin O’Connor avslørte at Biden, 80, hadde den første delen av en rotfylling søndag etter å ha opplevd tannsmerter i nedre høyre hjørnetann, og at en ny prosedyre ville skje mandag:

– Vårt tannlegeteam for presidenten fra Walter Reed National Military Medical Center var i stand til å utføre en undersøkelse, som inkluderte røntgenstråler, i Det hvite hus’ tannklinikk. De fant ut at rotfylling var mest hensiktsmessig, skrev O’Connor.

– Our Presidential Dental Team from Walter Reed National Military Medical Center was able to perform an examination, to include x-rays, in the White House Dental Operatory. They determined that endodontic treatment (root canal) was most appropriate, O’Connor wrote.

O’Connor la til at presidenten tolererte prosedyren godt og det var ingen komplikasjoner, bortsett fra at han opplevde ytterligere ubehag denne morgenen, noe som var forventet.

For noen amerikanere var det gode nyheter, da mange har opplevd ubehag hver morgen siden Biden ble president, som kan minne om en rotkanal som aldri tar slutt. Disse stakkars folkene har heller ikke et spesialteam fra Walter Reed til å fikse problemet.

Bidens team har uttrykt bekymring for presidentens matvalg som inneholder mye sukker, rapporterte Axios forrige måned. Document skrev også om presidenten som spiser som et barn.

I tillegg jakter han på isbiler og foretrekker karbohydrater fremfor grønt. Det kan ikke sies ofte nok: You can’t make this stuff up. 

Les også:

Joe Biden spiser som et barn, jakter isbiler og foretrekker karbohydrater fremfor grønt – Document

Vi håper Stoltenberg liker Gatorade med appelsinsmak, peanøttsmør og gelésmørbrød, BLT-er, pizza, kjeks, spagetti med smør og rød saus, og icecream sundae, for det er presidentens favoritter skulle NATOs generalsekretær bli servert mat i Det hvite hus.

New York Post, som har blitt skikkelig anti-Trump, slenger inn en kommentar om tidligere president Donald Trump, som også vekket bekymring for sitt kosthold. Det vil være mer kjent for nordmenn da det skapte negative overskrifter i liberale tidsskrifter i hjemlandet.

Da en rapport fra New York Times beskrev en overvektig president som spiser pommes frites, påpekte hans medhjelpere at han ofte hoppet over lunsj, noe som også kan forårsake helseproblemer (avisen er tydelig eksperter på kosthold):

Former President Donald Trump, 76, who is seeking a rematch against Biden next year, also stoked concern about his diet. When a New York Times report described an overweight president chowing down on fries, his aides insisted he often skipped lunch, which also can cause health issues.

Noen konspirasjonsteoretikere vil si at det var et ønske om at han skulle spise seg ihjel, mens denne videoen fra selveste Washington Post viser hvorfor så mange av oss connected med denne presidenten. Vi får en følelse at han er en av oss.

Det er ikke Bidens rotkanal som skaper den største hodepinen for amerikanere, men heller tanken på at visepresident Harris er hans stedfortreder i to dager – the Dumb replacing the Dumber.

Hun er “et fall” i fra å bli president av USA har noen uttalt de siste dagene. Biden fikk lokalbedøvelse for prosedyren, vi trenger full anestesi ved tanken.


Det er ikke første gangen, da hun i fjor var president i 90 minutter da Biden hadde koloskopi. Han kom ut av prosedyren med glans rapporterte medier den gangen, selv om mange sa at han fortsatt er full of sh*t.


I en unntak fra historisk praksis har Det hvite hus pressekontor ikke tillatt O’Connor å stille pressespørsmål om Bidens helse, skriver NYP videre.

Meningsmålinger indikerer at et flertall av velgerne er ukomfortable med Bidens alder med tanke på en ny fireårsperiode. Han fyller 86 år i 2028. Hvem trenger meningsmålinger? Denne unge jenta vet best.

 




 

O’Connors bekreftelse på at Bidens nederste rad med tenner er hans egne følger spekulasjoner om at Biden hadde proteser, skriver NYP. Under en demokratisk debatt i 2019 så det ut til at Biden hadde problemer med tennene mens han svarte på et spørsmål fra ABCs David Muir.

O’Connor’s confirmation that Biden’s bottom row of teeth is his own follows speculation that Biden wore dentures. At a 2019 Democratic primary debate, Biden appeared to be trying to hold in the top row of his teeth while answering a question from ABC’s David Muir.

Vi bryr oss ikke om presidentens tenner, men heller hans eller hennes politikk. George Washington hadde tenner laget av tre ble vi fortalt, men det var vistnok en myte . Han er regnet for å være USAs beste president gjennom tidene.

Bidens tenner er råtne, det er også hans politikk.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Støtt Document ved å kjøpe bøker fra Document Forlag!

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

Kjøp Paul Grøtvedts bok!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.