I byen Halifax i Canada støtte Emma og Tori på en gruppe innvandrergutter som ikke hadde fått med seg pride-budskapet. Det lesbiske paret var ute for å feire bursdag da kulturkollisjonen var et faktum.

«En gruppe menn som gikk i den andre retningen kom med en kommentar til meg,» sa Emma MacLean. «Kjæresten min, Tori, sa «hei, det er kjæresten min.»

Emma sa at dette provoserte gjengen, noe som førte til at de hånet kjæresten hennes og kom med homofobiske utsagn. De fortsatte å gå, og så fulgte Tori etter dem for å si til dem «at dette ikke er greit».»

Men da eskalerte det.

«Jeg ser Tori bli dyttet på trappene rett foran BMO-senteret og hun er på ryggen. Det er da alle mennene begynner å slå og sparke henne,» sa Emma.

Emma har lagt ut både bilder og video på sin Facebook-vegg av hva som skjedde og av skadene de fikk under angrepet. Emma fikk både brukket av en tann og knekt nesen.

Da politiet snakket med en av guttene ble han fortalt at det hele var jentenes sin feil.

«Jeg er livredd for å reise til sentrum igjen i Halifax. Jeg føler bare at det er så utenfor din kontroll på hva som kan skje,» sa Emma. «Det er overveldende. Jeg hadde ikke forventet at noe slikt skulle skje, spesielt ikke når det skjedde i pride-måneden også.»

Emma og Tori før de fikk juling for å være homofile:

CTV News

 

Kjøp «Europas underlige død» her.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.