En maskert gjeng angrep en bryllupsfeiring i Frankrike med to kalasjnikover og en hagle. Minst én er drept person fem såret.

Kilder antydet at angrepet i den nordøstlige byen Thionville var knyttet til et oppgjør mellom narkotikasmuglere.

Skytingen fant sted utenfor og ved inngangen til resepsjonen på Eden Palace natt til søndag, hvor rundt hundre personer var til stede. Dette skal angivelig være medlemmer av det lokale tyrkiske samfunnet, skriver Daily Mail.

En mann i 30-årene ble drept og tre andre personer ble alvorlig skadet i angrepet i 01-tiden. To av ofrene skal være i livstruende tilstand. I tillegg ble en gravid kvinne og en annen mann lettere skadet.

Under angrepet ble det benyttet to kalasjnikover, trolig AK-47. I tillegg hadde den tredje angriperen en hagle. Foto: Nemo5576/ Wikimedia Commons

Den avdøde og de tre skadde mennene er kjent av myndighetene for narkotikasaker, ifølge Le Parisien.

Det er ikke så mye som tyder på at selve bryllupet var målet for angrepet, men de fire som ble skutt. Etterforskere prøver å forstå hvordan de kriminelle visste at målene deres var på det nøyaktige tidspunktet de ankom borte fra de andre gjestene.

Gjerningsmennene var iført ansiktsmasker og svarte hettegensere, og stakk av før politiet ankom åstedet. De er i skrivende stund ikke pågrepet.

Document er blitt 20 år – kjøp vårt nye tidsskrift!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.