En krangel brøt ut i Angers, det endte med knivstikking og tre drepte. Blant de omkomne var en 16 år gammel gutt. Den mistenkte er en 32-åring fra Sudan.

Den antatte gjerningsmannen er pågrepet, skriver Le Parisien.

Det var en dramatisk natt i Angers, Frankrike. Tre mennesker, i alderen 16, 18 og 20 år, ble drept av stikkskader natt til lørdag i sentrum av Angers. Tre andre ble skadet, inkludert nok en 16-åring.

En 32 år gammel sudanesisk statsborger ble pågrepet. Han bar en blodig kniv, og er mistenkt for drapene.

To kvinner skal ha følt seg plaget av sudaneseren, og tilkalte politiet et par timer før drapene, men når politiet ankom hadde situasjonen roet seg. Kvinnene fikk hjelp av noen bekjente.

Men sudaneseren returnert og gikk til angrep. Resultatet ble tre drepte og tre skadde.

Da brannvesen og politi ankom åstedet for drapene ble de møtt av en aggressiv folkemengde. De som kom for å hjelpe ble bombardert med prosjektiler.

Sudaneseren ble først pågrepet av sivile på stedet, og skal selv ha blitt påført noen mindre alvorlige skader som behandles på sykehuset under politiovervåkning.

De tre som ble drept hadde alle stikkskader i brystregionen, og var i live da ambulansen ankom, men døde senere av skadene.

Drapene skjedde nær sentrum, på esplanaden Cœur de Maine, som er et utfartsområde som er populært på solrike dager.

Kjøp «Den ulykkelige identiteten» av Alain Finkielkraut fra Document Forlag her.


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.