NTB

Det er lagt ned påstand om åtte måneders fengsel for den 38 år gamle læreren som skal ha sendt nakenvideoer til flere gutter i 13-14-årsalderen.

Aktor Eli Valheim mener kvinnen må dømmes på samtlige tiltalepunkter, inklusive et tilfelle av trusler, skriver Bergensavisen.

Politiet startet etterforskning av saken fordi det gikk rykter på skolen om at elever hadde sett nakenbilder av den kvinnelige læreren. Politiet undersøkte først om hun ble hacket av elever, men det de fant, gjorde at det i stedet var læreren som ble mistenkt og etterforsket.

Påtalemyndigheten mener at kvinnen har sendt seksualiserte videoer og bilder til flere av elevene, gutter som var 13 og 14 år gamle da dette skjedd i slutten av 2021 og begynnelsen av 2022.

Læreren nekter på sin side straffskyld for samtlige tiltalepunkter. Hun mener seg utsatt for seksuell trakassering av guttene.

(©NTB)

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.