Demonstranter har blokkert veier og broer flere steder i USA som del av det de kaller en «global økonomisk blokade for å frigjøre Palestina».

I Chicago blokkerte demonstranter Interstate 190 på vei inn mot O’Hare-flyplassen mandag. Det tok to timer før trafikken kunne gå som normalt igjen.

I San Francisco-området gikk trafikken i stå i flere timer da demonstranter stengte Golden Gate Bridge for både kjøretøy, fotgjengere og syklister, og i Oakland lenket de seg fast over Interstate 880.

I Brooklyn blokkerte demonstranter trafikken over Brooklyn Bridge i retning Manhattan.

I Eugene i Oregon på vestkysten blokkerte demonstranter Interstate 5, der trafikken på motorveien ble stengt i rundt 45 minutter.

Hovedveien til Seattle-Tacoma-flyplassen i delstaten Washington ble også sperret av demonstranter, der folk viftet med palestinske flagg. Tre timer senere ble veien gjenåpnet.

Rundt 20 demonstranter ble pågrepet på Golden Gate Bridge. I Eugene ble 52 demonstranter pågrepet. I New York ble et ikke oppgitt antall pågrepet, mens det i Chicago dreide seg om flere titalls pågripelser.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.