Fire personer er pågrepet etter skytingen på Bryn i Oslo mandag kveld. Politiet har ennå ikke avhørt offeret. Han er ikke i stand til det, sier politiet.
– Vi tror dette er et oppgjør mellom noen som kjenner hverandre, sier innsatsleder Erik Hestvik til pressen på stedet i Tvetenveien mandag kveld.

– I løpet av natten har vi pågrepet fire personer. Alle fire er siktet for drapsforsøk eller medvirkning til drapsforsøk, sier krimleder Kjersti Myhre i Oslo politidistrikt til NTB.

Politiet holder foreløpig kortene tett til brystet i saken. De bekrefter at det ble avfyrt skudd, men vil ikke si hvor mange.

De fire pågrepne har foreløpig ikke fått oppnevnt forsvarer, ifølge NRK som meldte om pågripelsen først. (NTB)

Offeret meldte selv fra til politiet i 20-tiden mandag kveld. Han var blitt skutt inne i en bygning i Tvetenveien.

– Vi fikk melding om at en person var blitt skutt. Da vi kom til stedet kort tid etter, fant vi den fornærmede utendørs med det vi antar er skuddskader, sier oppdragsleder Gabriel Langfeldt i Oslo politidistrikt til NTB.

Norsk politi har antatt praksis til svenske kolleger ved å være upresise om skader og hva slags våpen som ble brukt selv om det for en trenet politimann tør være ganske klart om det er skuddskader eller kniv.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.