Aktoratet i USA bryter sin egen lov, kalt Brady-loven, som pålegger dem å dele bevis som taler til tiltaltes fordel. Under Biden går aktoratet enda lenger, ved å legge strafferammer og presedens til side og gå inn i fantasien. Da er alt mulig.

Skal man forstå hva som skjer med det amerikanske rettsvesenet under Demokratene – det begynte under Obama –, kan man ikke lytte til NRK eller lese norske aviser. De er på aktoratets side. De later som om det er virkelige rettssaker, legitime, med substans, som utspiller seg. I virkeligheten er det politiske skueprosesser. Det vet amerikanerne. Derfor har forfølgelsen av Trump slått tilbake på Demokratene. Trump vinner i oppslutning.

NRK reagerer ikke en gang på at den sittende presidenten vil kaste sin hovedutfordrer i fengsel. De rettferdiggjør det ved å gjenta alle Demokratenes talking points. Trump er et udyr.

Han har hatt et forhold til en pornostjerne og betalt henne med kampanjepenger, er påstanden, uten at den settes i relieff:

Obama fikk bøter på flere hundre tusen dollar for misbruk av kampanjepenger.

Clinton betalte 850.000 dollar av egen lomme til Paula Jones etter at hun anklaget ham for blotting og overgrep.

Demokratene og mediene sitter i glasshus. De forsøker å fremstille Trump som en gris – jf. Billy Bush-opptaket om «grab them by the pussy» og Jean Carrolls påstander om seksuelt overfall i Bergdorf-magasinet i New York.

Dette fra medier som forsvarer en president som hadde sex med Monica Lewinsky mens Hillary sto ved siden av, ifølge Kathy Hopkins. Eller som unnlater å nevne intervjuet Anderson Cooper hadde med Jean Carroll der hun sier at voldtekt er sexy og at alle fantaserer om det.

Jean Carroll klarer ikke huske når hun skal ha hatt Trumps fingre innenfor trusen, likesom Blasey Ford ikke klarer å huske når Brett Kavanaugh voldtok henne. Hun har nylig utgitt en bok som selv New York Times trasher.

Liberale later som de står for anstendighet, mens de selv står for trans, LHBTQ og nedbrytning av alle seksuelle normer, også overfor barn. Det begynner allerede i barneskolen. Tove Bjørgaas har aldri rapportert om det. NRK dekker ikke transkulturen, siden den flukter med NRKs egen Pride-propaganda.

Alt handler om ideologi og makt.

Derfor har Bjørgaas og dommer Juan Merchan noe til felles.

Hun skulle dekke USA. I stedet er hun propagandakanal for det liberale USA, som har erklært amerikanerne krig.

Da må nordmenn gå til Document for å forstå hva som skjer.

Trump ba dommeren om rett til å få fri når sønnen Barron skal ha avgangsseremoni ved Oxbridge-skolen i Florida. Kommer ikke på tale, sa Merchan.

– Jeg synes han skulle gjøre det. Dommeren begår et overtramp som vil slå tilbake på ham, sier Piers Morgan.

Hvis Merchan arresterer Trump for å ha deltatt i sønnens avgangsseremoni, kommer Trump til å vinne California, sier Jesse Watters.

 

https://www.foxnews.com/media/trump-risk-arrest-attend-sons-graduation-piers-morgan-force-dems-political-suicide

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.