Demonstranter ropte «død over Israel» og «død over Amerika», mens aktivister oppfordret til eliminering av USAs råtne system. – Ethvert system som tillater og støtter slike grusomheter og djevelskap fortjener ikke å eksistere på Guds jord. 

Demonstranter i Dearborn, Michigan ropte «Død over Amerika» og «Død over Israel» under en markering av den internasjonale al-Quds-dagen i byen, skriver Fox News.

Den internasjonale al-Quds-dagen, en årlig pro-palestinsk markering, feires den siste fredagen i Ramadan for å uttrykke støtte til palestinerne og motstand mot Israel og sionismen.

Dagen har stor oppslutning i Dearborn, som har den høyeste andelen muslimske innbyggere i landet, skriver Fox. Feiringen av dagen har vært kontroversiell over hele verden, og har til og med blitt forbudt av tyske myndigheter i Berlin ved flere anledninger.

I en video delt av Middle East Media Research Institute (MEMRI) erklærer Tarek Bazzi den internasjonale al-Quds-dagen mens folkemengden roper «Død over Amerika!» i bakgrunnen.

Bazzi er en Michigan-basert aktivist tilknyttet Hadi-instituttet, som fokuserer på utdanning og på å oppdra produktive, positive og stolte unge muslimer.

Bazzi siterte Malcolm X, som sa at USA er et av de råtneste landene som noensinne har eksistert på denne jorden, mens han argumenterte for å eliminere hele det amerikanske systemet:

– Det er ikke bare Genocide Joe som må bort, sa Bazzi med henvisning til president Biden. Det er hele systemet som må bort. Ethvert system som tillater og støtter slike grusomheter og slik djevelskap – et slikt system fortjener ikke å eksistere på Guds jord.

Bazzi rettet deretter oppmerksomheten mot Israel og fortalte publikum at når idioter spør dem om Israel har rett til å eksistere, er ropet «død over Israel» det mest logiske ropet som ropes over hele verden i dag.

Kommentarene ble etterfulgt av «død over Israel»-rop fra demonstranter i folkemengden.

Demonstrasjoner for å markere dagen har funnet sted i Dearborn i minst 20 år, ifølge MEMRIs administrerende direktør Steven Stalinsky, som sier til Fox News Digital at byen har vært et arnested for hat i mange år.

Du kan se møter og prekener til støtte for Hamas, Hizbollah og Iran, sa Stalinsky, som påpeker at truslene fra byen har blitt enda mer uttalt etter Hamas’ terrorangrep mot Israel i oktober:

– You can see rallies and sermons in support for Hamas, Hezbollah, Iran, Stalinsky said, noting that the threats emanating from the city have become even more pronounced since the October Hamas terrorist attack on Israel.

Bazzis tale ble etterfulgt av kommentarer fra Iman Usama Abdulghani fra Michigan, som kalte Israel et ondt kolonialistisk prosjekt og en kreftsvulst, samtidig som han applauderte dem som er villige til å kritisere landet offentlig:

– Israel er IS, de er nazister, de er fascister, de er rasister, sa Abdulghani. Verdens befolkning vet dette nå.

– Israel is ISIS, they are Nazis, they are fascists, they are racists, Abdulghani said. The people of the world now know this.

Demonstrantene ropte deretter free Palestine og from the river to the sea, og ifølge Stalinsky har denne typen retorikk blitt et vanlig tema i Dearborn:

– Jeg sier ikke at alle i Dearborn er terrorister, men det er mye støtte til jihadistgrupper der, sa Stalinsky.

– I am not saying that everyone in Dearborn is a terrorist, but there is a large amount of support for jihadi groups there, Stalinsky said.

Iman Usama Abdulghani er den samme mannen som sa at 7. oktober var en Guds dag:

– 7. oktober [Hamas’ massakre] var en Guds dag. Det var et mirakel. Vi takker Allah for at han gjorde det mulig.

 

Kjøp «Europas underlige død» her.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.