Et føderalt program som hjelper ideelle organisasjoner med å beskytte seg mot terrorangrep har gitt millioner av dollar til moskéer og islamske grupper som har hyllet terrorister og oppfordret til utslettelse av Israel.

Chuck Ross i The Washington Free Beacon skriver om saken.

Det er lite tilsyn med hvilke organisasjoner som mottar midler under programmet, som administreres av Federal Emergency Management Agency (FEMA) og statlige etater, skriver Ross. FEMA er et byrå innen sikkerhetsdepartementet som har som ansvar å koordinere responsen på katastrofer, både naturlige og menneskeskapte.

Et flertall av tilskuddene har gått til synagoger, kirker, moskéer og templer som ikke støtter vold eller fremmer terrororganisasjoner, men The Beacon har avdekket flere som åpenlyst forkynner utslettelse av Israel og jøder.

Retorikken fra disse organisasjonene gir næring til den typen hat og terrorangrep som Homeland Security-tilskuddene tar sikte på å forhindre, skriver Ross. Antisemittiske hatforbrytelser har økt med 400 prosent siden Hamas’ terrorangrep.

Masjid al-Ansar-moskeen

I mars mottok den California-baserte Masjid al-Ansar-moskeen 100 000 dollar. Moustafa Kamel, imamen ved Masjid al-Ansar, kalte tidligere i år jøder for en trangsynt og arrogant menneskerase og ba om at de måtte bli utslettet i en krig over Det hellige land, ifølge Middle East Media Research Institute (MEMRI).

Islamic Center of Detroit

I oktober i fjor mottok Islamic Center of Detroit 150 000 dollar. Imran Salha, som er hovedimam sa på et pro-palestinsk møte den 10. oktober at muslimer har en ild i sine hjerter som vil brenne staten [Israel] til den går bort. Under en preken i mars refererte han til det syke, avskyelige sionistregimet og ba om at Allah måtte utrydde Israel:

– Muslims have a fire in our hearts that will burn that state until its demise. During a sermon in March, he referred to the sick, disgusting Zionist regime and prayed: – may Allah eradicate them from existence.

Islamic Center of San Diego

Moskéen er best kjent som hjemmet til to av 9/11-kaprere, skriver Ross. Den 20. oktober forsvarte imam Taha Hassane terrorangrepet mot Israel som en handling i selvforsvar.

Når folk er okkupert, da er motstanden rettferdiggjort, sa han i en preken:

– Vi kan ikke anklage noen som kjemper for livet for å være terrorist. Terroristen er den som startet okkupasjonen, ikke den som forsvarer seg selv.

– When people are occupied, then the resistance is justified. We cannot accuse somebody who is fighting for his life to be a terrorist. The terrorist is the one who started the occupation, not the one who is defending himself.

Moskéen mottok 150 000 dollar under tilskuddsprogrammet 15. august, ifølge føderale data.

To av 9/11-kaprerne, Khalid al-Mihdhar og Nawaf al-Hazmi, hadde nære bånd til medlemmer av det islamske senteret i San Diego, skriver The Investigative Project on Terrorism. Moskémedlemmer hjalp de to terroristene med å finne leilighet i San Diego, skaffe personnummer og førerkort, kjøpe bil og skaffe penger fra Khalid Sheikh Mohammeds nevø gjennom moskéens  bankkonto.

Flint Islamic Center in Michigan

Flint Islamic Center mottok 300 000 dollar i tilskudd 12. oktober 2022. Forrige måned hevdet Shaykh Adbullah Waheed at jødenes eneste formål i livet er å begå folkemord på palestinere.

– These people … their businesses have foundations just to serve their objectives. They literally live for a purpose of genocide in an occupation like this, said Shaykh Adbullah Waheed.

Council on American-Islamic Relations (CAIR)

CAIRs hovedoppgave er å jobbe for muslimenes sivile rettigheter i USA og har drevet kampanje for å oppfordre moskéer og islamske organisasjoner til å søke om tilskuddene fra FEMA. De er kjent for å være alliert med Hamas, skriver Ross.

CAIR har også mottatt tilskudd og den mektige gruppen har gitt Israel skylden for Hamas-angrepet. Nihad Awad, som er administrerende direktør, fordømte president Joe Biden for å ha kritisert Hamas i stedet for Israel.

For to dager siden skrev Epoch Times at FBI har etterforsket CAIR i over 30 år, men det har aldri vært anlagt straffesak mot gruppen. CAIR regnes for Hamas’ største allierte i Amerika og ble stiftet i 1994 som en hemmelig frontorganisasjon for å støtte terrorgruppen.

CAIR var en av arrangørene da 100 000 muslimer demonstrerte i Washington, D.C. den 4. November. Flere foredragsholdere ba om ødeleggelsen av Israel from the river to the sea.

Dar al-Hijrah Islamic Center i Virginia

Dar al-Hijrah Islamic Center, hvor en av hovedmennene bak al-Qaida, Anwar al-Awlaki, var imam, har også mottatt tilskudd fra FEMA. Al-Awlaki var regnet som en viktig åndelig rådgiver for to 9/11-kaprere, Khalid al-Mihdhar og Nawaf Al-Hazmi. Moskeen har også fungert som en front for Hamas-aktivister i USA, skriver The Investigate Project on Terrorism.

I forrige måned aksepterte en imam ved moskéen terrorangrepet mot Israel og sa at hyklere kan tro hva de vil om Islam for det er ikke deres tro. Muslimer er frie til å tro at hvis de dreper sine fiender kommer de til paradis:

– When the hypocrites say: – Those people are deluded by their beliefs, they think if they kill their enemies, they go to paradise.’ Well, you don’t have to accept it. It’s not your faith. But we are free to believe what we believe.

Siden 2021 har Department of Health and Human Services – USAs helsedepartement – gitt 340 000 dollar i tilskudd til Dar Al-Hijra-moskéen som en del av et føderalt initiativ for å forhindre «vaksinenøling» og helseulikheter i minoritetsgrupper.

Muslim American Society i Chicago

Muslim American Societys avdeling i Chicago mottok 149 000 dollar 1. September fra FEMA. Organisajonen ble grunnlagt av medlemmer av Muslim Brotherhood, den radikale islamistiske gruppen som skapte Hamas. Muslim American Society er regelmessig vertskap for antisemittiske foredragsholdere, skriver Ross.

Yasir Qadhi, en islamsk lærd som har kalt Holocaust en bløff og erklært at seks millioner døde jøder er falsk propaganda skal etter planen tale på Muslim Amercian Societys sitt årlige stevne neste måned.

Islamic Organization of North America

Hovedimamen ved den islamske organisasjonen i Nord-Amerika, som mottok 450 000 dollar 3. november 2022, sa på et møte i forrige måned at palestinere ble slaktet av den israelske sionistregjeringen. Arrangementet ble støttet av Amer Zahr, en aktivist som har sagt at at de støtter enhver motstand mot Israel og enhver motstand mot okkupasjonen – enten det er Hamas, eller Hizbollah.

– We stand with every resistance against Israel and every resistance against the occupation … whether it’s called Hamas, whether it’s called Hezbollah.

Islamic Circle of North America (ICNA)

ICNA Relief USA har også mottatt tilskudd. Organisasjonens religiøse direktør, Rafiq Mahdi, har uttrykt støtte til Hamas og sagt at det er vanskelig å åpenbart fordømme [selvmordsbombere].

– Rafiq Mahdi, has expressed «support» for Hamas and said it is «difficult to blatantly condemn [suicide bombers].

The Beacon har kontaktet Department of Homeland Security, men de har ikke svart på en forespørsel om kommentar til saken.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.