FNs bærekraftsmål nr. 7 handler om at alle mennesker skal ha tilgang til energi. Energien skal være pålitelig, bærekraftig, moderne og ikke altfor dyr. Resultatene er dessverre rådyr og upålitelig energi som fører hele den vestlige verden inn i en økonomisk og moralsk katastrofe.

Ordet bærekraftig betyr i praksis ting som ikke fungerer. Milliardærer kan saktens hente inn noen ekstra penger på statlige subsidier. Men vanlige folk betaler prisen. De mister jobbene og opplever et enormt tap av kjøpekraft. Alt skyldes drømmen om et globalt, sosialistisk og fascistisk tyranni.

Den nye føydalismen opprettes under fanen av ord som mangfold, inkludering, bærekraft og omsorg. Man må kun forsøke å unngå å drukne i sitt eget oppkast.

Delmål 7.1)
Innen 2030 sikre allmenn tilgang til pålitelige og moderne energitjenester til en overkommelig pris.

Her svikter de globale tyrannene totalt på alle felter. Energien er ikke pålitelig. Vindturbiner er absolutt ikke moderne. Og prisen for energi er nå skyhøy.

Delmål 7.2)
Innen 2030 øke prosentdelen fornybar energi i det samla energiforbruket i verden vesentlig.

De kaller det «fornybar energi», men den er hverken stabil eller særlig fornybar. FN har klare mål som norske politikere svelger rått.

Norge må jobbe for å gjøre overgangen fra fossilt brennstoff til fornybar energi enklere og raskere. Vi må også øke energieffektiviteten og bli flinkere til å spare på strømmen om vi skal nå bærekraftsmål 7.

Men Norge bruker jo nesten ikke fossil energi! Nesten hele Norge var styrt av utslippsfri vannkraft, helt til våre idiotiske politikere tenkte at det var genialt å tidoble strømprisen for norske bedrifter og husholdninger ved å inkludere oss i det europeiske energiforfallet.

Nå importerer vi kullkraft fra Tyskland. Samtidig sløser vi bort milliarder av kroner i bistand, ikke for å forhindre sult, voldtekter, drap og mishandling, men for å sørge for at også utviklingsland aksepterer at situasjonen skal bli enda verre for å forhindre at temperaturen i Halden i år 2100 skal bli én grad varmere enn klimahysterikerne ønsker. Men i 2100 er de alle døde.

Delmål 7.3)
Innen 2030 få forbedringen av energieffektivitet på verdensbasis til å gå dobbelt så fort.

Siden det eneste som skjer, er en forverring, ikke en forbedring, så er dette en ren trussel.

Delmål 7.a)
Innen 2030 styrke det internasjonale samarbeidet for å lette tilgangen til forskning og teknologi på området ren energi, inkludert fornybar energi, energieffektivisering og avansert og renere teknologi for fossilt brensel, og fremme investeringer i energiinfrastruktur og teknologi for ren energi.

Forskningen er kjøpt og betalt. Selv nobelprisvinnere som protesterer mot galskapen, blir utestengt og latterliggjort. De som har kommet med totalt sinnssyke spådommer i en årrekke, som f.eks. Al Gore, suger på hundrevis av millioner av kroner og flyr verden rundt på med privatfly.

Hykleriet er så åpenbart at det er et tegn på at WEF-eliten som møtes i Davos, i pausene mellom den ene luksusprostituerte etter den andre, tror de allerede har vunnet. Det er heller ikke umulig, siden mediene i Vesten totalt har sviktet sitt oppdrag. Vi skal til og med skamme oss over at vi har rent vann.

FNs bærekraftsmål nr. 6: Rent vann og gode sanitær­forhold

Journalister i VG og Aftenposten blir nesten seksuelt opphisset av en dandy som Justin Trudeau, men livredde når de ser en mann som Trump, eller Viktor Orbán. Det er helt greit å kritisere både Trump og Orbán, men de kan ikke beskrives som pingler, i det minste.

Delmål 7.b)
Innen 2030 bygge ut infrastruktur og oppgradere teknologi for å tilby moderne og bærekraftige energitjenester til alle innbyggere i utviklingsland, særlig i de minst utviklede landene, små utviklingsøystater og kystløse utviklingsland, i samsvar med de respektive støtteprogramma i landa.

Den globale omfordelingen skal fortsette for fullt. Poenget er selvsagt ikke å hjelpe utviklingsland, men å ruinere befolkningen i de få land i verden som klarte å skape levedyktige samfunn, men som nå er i ferd med å begå et kollektivt selvmord preget av woke, migrasjon og klimagalskap.

«Det grønne skiftet» vil bli vår undergang, og 67 muslimske land pluss Kina gnir seg i hendene i FN-bygningen. Det er en ren gave for fienden å ha en fiende som utsletter seg selv.

Da gjenstår ti bærekraftsmål før jeg har fullført mitt løfte om å analysere alle 17 psykopatiske mål som FN har påtvunget oss, med stor hyllest fra nesten samtlige av våre såkalte representanter på Stortinget.

Min konklusjon så langt er enkel; jeg sier som Émile Zola:

J’accuse!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk»!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.