Ole Jørgen Anfindsen bør være kjent for mange av leserne. Han er omtalt og vi har brakt artikler av ham. Tiden gjør at våre veier krysses igjen, og vi inviterte Anfindsen til en samtale som varte én time og ti minutter.

Det er noe med å ha erfaring som strekker seg over 15-20 år. Anfindsen skrev boken Selvmordsparadigmet som utkom i 2010. I den påviste han at Vesten var i ferd med å begå selvmord. Vi skal invitere Anfindsen tilbake til å reflektere over boken og prognosene han kom med. Har de slått til?

Ellers er ytringsfrihet et viktig tema. Anfindsen er en av dissidentene som Norge ikke har for mange av.

De var i sin tid på venstresiden, men etterhvert som venstresidens innflytelse økte, ble de dorske og dvaske og samtidig intolerante. Man skulle tro at den som satt på den grønne gren hadde råd til å være storsinnet mot sine fiender. Men det motsatte skjedde og dette er en av de ubehagelige fakta ved det nye Norge. Her har Anfindsen verdifull kunnskap som må tas vare på.

Vi mener likevel at rommet er blitt større. Det er fordi dissidentene har vunnet gjenklang i befolkningen. Det er mange grunner til det. En av dem er at nordmenn flest ikke har sans for indoktrinering når det kommer til stykket.

De er ganske jordnære og pragmatiske.

Men en del er mottagelig for ensretting. Det gjelder de som har tatt høyere utdanning og det gjelder over hele den vestlige verden.

Velkommen til Dagsorden. Sendingen starter ca. kl. 20:30.

Youtube:

Rumble:

Podcast:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.