Republikanerne er opprørt over at Bidens politi pågrep faren til en soldat som ble drept av selvmordsbomberen ved Abbey Gate i Kabul. Steve Nikoui klarte ikke kontrollere seg da Biden sa at «USA er tryggere i dag enn da jeg overtok».

«Abbey Gate», «Abbey Gate», ropte Nikoui som ble ført ut av vaktene.

Det var Bidens utrolige klønete evakuering fra Kabul som førte til at 13 soldater ble drept av en selvmordsbomber og utallige afghanere mistet livet. Det var en evakuering verre enn Saigon og amerikanerne har ikke glemt det.

Biden har aldri tatt ansvar for fiaskoen. Når han i tillegg hevder han har gjort Amerika tryggere, brister det for en GoldStar-far.

Disse som mistet sine sønner og døtre har heller ikke glemt bildet av Biden som står og ser på klokka når kistene med de drepte ankommer Andrews Airfield-basen. For de pårørende var det et meget spesielt øyeblikk og de så en president som ikke brød seg.

De pårørende har i etertid ikke fått utlevert telefonene til sine kjære. Biden-regimet vil ikke at noe skal komme ut.

Men de er i stand til å sette ut falske rykter om at Trump sto i Frankrike og hånet amerikanske soldater som lå på en gravlund. Biden gjentok denne påstanden nylig. Han vil gjerne fremstille Trump som upatriotisk. I virkeligheten er det Biden som ikke bryr seg om soldatenes liv.

Florida-senatoren Brian Mast var opprørt. Det var han som hadde invitert Nikoui til å overvære State of the Union-talen.

«Steve Nikoui, the father of fallen Marine LCpl. Kareem Nikoui, was my guest to {the State of the Union address],» Mast wrote on X. «He was arrested because he cried out to [Biden] to remember his son.»

«Joe Biden has never honored those killed at the Abby Gate and still hails the catastrophic withdrawal as a success!» Mast said.

«Steve Nikoui, faren til den falne Marine LCpl. Kareem Nikoui, var min gjest til {State of the Union-adressen],» skrev Mast på X. «Han ble arrestert fordi han ropte til [Biden] for å minnes sønnen sin. »

«Joe Biden har aldri hedret de drepte ved Abby Gate og hyller fortsatt den katastrofale tilbaketrekningen som en suksess!» sa Mast.

Men å pågripe en far som mistet sønnen i en operasjon Biden har ansvaret for, blir for mye. Det avslører den grenseløse kynismen som preger Biden-regimet, enten det gjelder soldaters liv eller amerikaneres trygghet på hjemmebane.

Gold Star-foreldre har en særegen status i USA. Det ble et leven uten like da Trump polemiserte mot en Gold Star-far i forbindelse med partikonventene i 2016. Man kritiserer ikke en Gold Star-far!

Men Biden lar ham arrestere.

Eldstebroren tok sitt eget liv etter at Kareem ble drept. Biden har heller aldri ringt familien. Dette er et mønster som går igjen med Biden.

Nylig ble sykepleierstudenten Laken Riley (22) drept av en ulovlig innvandrer i Georgia. Drapet har vakt stor oppsikt. Drapsmannen er en av de millioner Biden har sluppet inn. Biden har aldri kontaktet familien, slik Trump og andre presidenter gjorde. Han brukte også ett år før han besøkte East Palestine som ble rammet av en kjemisk katastrofe.

Men i torsdagens tale ble han nødt for å nevne henne da Marjorie Taylor Greene ropte hennes navn. Han kalte henne Lincoln dog og sa hun ble drept av en illegal.

I et intervju med MSNBC ber Biden om unnskyldning for at han brukte ordet illegal om hennes morder, Ibarro fra Venezuela. Han skulle sagt «udokumentert». Biden er mer opptatt av det korrekte språket enn selve realitetene.

Demokratene har brukt slagordet «say her name» om mennesker som dør i konfrasjon med politiet. Nå er det Trumps velgere som bruker det om mennesker drept av illegale. Biden er mest opptatt av å bruke riktig betegnelse på morderen. A supporter holds a oster with a photo of Laken Riley before Republican presidential candidate former President Donald Trump speaks at a campaign rally Saturday, March 9, 2024, in Rome Ga. (AP Photo/Mike Stewart)

Han er derfor mer opptatt av å angripe Trump for å bruke ord som skadedyr om mange av de Biden slipper inn. Men velgerne ser at ordet passer: De voldtar, kjører ned folk i fylla, og dreper.

Nå har de kommet i slike antall at den ene mer forferdelige historien avløser den andre.

Men Biden og illiberale medier tror det viktigste er å bruke riktig ord om dem: Udokumentert. I New York er det straffbart å bruke ordet illegal.

De bygde landet, sier Biden. De er mer amerikanske enn oss, har han også sagt.

Biden responded, “Undocumented person. And I shouldn’t have used ‘illegal,’ I should have — it’s undocumented. And look, when I spoke about the difference between Trump and me, one of things I talked about on the border was the way he talks about vermin, the way he talks about these people polluting the blood. I talked about what I’m not going to do, what I won’t do. I’m not going to treat any of these people with disrespect. Look, they built the country, the reason our economy is growing. We have to control the border and [have] more orderly flow, but I don’t share his view at all.”

Biden svarte: «Udokumentert person. Og jeg burde ikke ha brukt «ulovlig», det burde jeg ha (visst)…. – det er «udokumentert» jeg skulle sagt. Og se, da jeg snakket om forskjellen mellom Trump og meg, var en av tingene jeg snakket om på grensen måten han snakker om skadedyr på, måten han snakker om at disse menneskene forurenser blodet. Jeg snakket om hva jeg ikke kommer til å gjøre, hva jeg ikke kommer til å gjøre. Jeg kommer ikke til å behandle noen av disse menneskene med respektløshet. Se, de bygde landet, grunnen til at økonomien vår vokser. Vi må kontrollere grensen og ha mer ryddig flyt, men jeg deler ikke synet hans i det hele tatt.»

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.