Arnold Schwarzenegger ble stanset på flyplassen i München onsdag, fordi han hadde unnlatt å fortolle en kostbar klokke. Nå venter straffesak.

The Terminator satt fast i tollen i tre timer etter at tollere oppdaget at han hadde med seg en luksusklokke i bagasjen til en verdi av godt over 200.000 kroner. Denne skulle han etter planen auksjonere bort til inntekt for kampen mot klimaendringer under et møte i Østerrike, skriver Bild.

Klokken var av det eksklusive merket Audemars Piguet.

– Det stemmer at han sitter her sammen med oss, bekreftet en talsmann for tolletatens kontor på flyplassen onsdag ettermiddag.

– Dersom varer forblir i EU, må man betale toll og avgift for dem. Det gjelder alle, sier en talsmann for den tyske tolletaten.

Schwarzenegger er nå anmeldt av Det tyske tollvesenet.

– Vi har innledet straffesak. Klokken burde vært registrert fordi det er en import, sier talsmannen Thomas Meister.

Den tidligere guvernøren i California, som er mest kjent for rollen som The Terminator, har nå blitt sluppet fri i vente på saken. Man undres hva han sa til de tyske juristene. La meg gjette:

«I’ll be back!»

NTB melder for øvrig at Schwarzenegger har sittet to perioder som guvernør i Florida. Dette stemmer selvsagt ikke, og blir nok rettet opp etter hvert.

Kjøp Totalitarismens psykologi her! Kjøp eboken her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.