Hendelsen er nok et antisemittisk angrep fra aggressive pro-palestinere som får lov til å skape kaos over hele USA i ytringsfrihetens navn. En tidligere general sier at pro-palestinske aktører og islam ekstremisme har slått rot i Amerika og er en reell trussel mot nasjonal sikkerhet.

En jødisk tenåring og hennes familie ble utsatt for antisemittisk trakassering på et kjøpesenter i New Jersey fordi hun hadde på seg en Israel Defense Forces (IDF)-jakke.

Hendelsen ble fanget på video ved kjøpesenteret American Dream i East Rutherford og viser aggressive palestinske tilhengere angripe Maya Vaxman-Magid verbalt og anklager jenta for å støtte folkemord.

Jakken var en gave fra tenåringens bestefar, sa familien.

Kvinnen som trakasserte Maya skriker til henne at hun burde være flau og kaller henne gjentatte ganger for en white piece of shit – en hvit drittsekk på godt norsk. Hun sier at hun er fra Palestina og er stolt over å si det, skriver Fox News.

Kvinnen ropte «fri Palestina» gjentatte ganger og kalte den 16 år gamle jenta, moren og bestemoren for horer.  Hun slo mobiltelefonen ut av hendene på en av familiemedlemmene.

– You should be embarrassed, one unidentified harasser shouted, going on to call the teen a «White piece of s—» while declaring she is from Palestine and is «proud to say it.»

Maya forteller Fox & Friends at hun har blitt kjeftet på før av folk på skolen og tilfeldige mennesker, men det har aldri blitt voldelig eller så aggressivt. Hun sa at opplevelsen var veldig skummel og at både hun og moren hennes skalv.

Hun er påvirket av det som skjedde og har sovet dårlig og vært stresset.

Mayas mor, Adi Vaxman, er oppvokst med overlevende fra Holocaust og er stolt over å være jøde. Hun sa at folk burde få lov til å ha på seg det de vil offentlig uten å bli angrepet.

Hun ble overrasket og opprørt over angrepet. De bare gikk der og plutselig dukket pøblene opp bak dem. Det var veldig ubehagelig og skummelt – og et vitnesbyrd om hva som har skjedd i landet i det siste.

– Vi føler at som amerikanere må vi bestemme om vi skal være en sivilisert kultur eller en primitiv, barbarisk kultur og tillate at visse grupper i ytringsfrihetens navn trakasserer andre mennesker, mobber andre mennesker, terroriserer mennesker i det offentlige rom. Det er ikke greit. Ingen bør oppleve dette.

Familien Vaxman har til hensikt å reise tiltale etter hendelsen og håper det får konsekvenser for gjerningsmennenes oppførsel.

De er «innenlands terrorister»

I går sa en tidligere general i den amerikanske hæren til Fox News at islamsk ekstremisme har slått rot i Amerika og er en reell trussel mot nasjonal sikkerhet.

Anthony Jean Tata snakket med Elizabeth MacDonald om de pågående pro-palestinske protestene over hele Amerika og angrepene på sivile mål. Den siste protesten på JFK flyplass skapte kaos og var en trussel mot sikkerheten til fly som landet og tok av.

MacDonald forteller at demonstrantene prøvde å stenge JFK flyplass og skjøt opp en stor ballong over flyplassen. Hvorfor blir de ikke arrestert? De er innlands terrorister.

Generalen anser det som terrorangrep:

Hvis du prøver å forstyrre fly som tar av og lander. Det er 2 – 300 personer om bord på hvert eneste fly. Det er angrep på sivile mål og de bør arresteres, stilles for retten og forhåpentligvis dømt.

Men akkurat nå har vi alle disse Soros-finansierte distriktsadvokatene som er soft on crime og denne islamske ekstremismen som har slått rot i dette landet er en reell trussel mot vår nasjonale sikkerhet.

Slike angrep vil trolig fortsette og jøder som Maya og moren hennes vil bli trakkasert uten at noe blir gjort.

I morgen er det to år siden 6. januar og medier vil fortelle oss igjen og igjen at den største trusselen i USA er høyreekstreme MAGA-supportere.

Les også:

Bidens nyttårsmelding: Vi må kjempe mot MAGA-ekstremisme – Document

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone her!»

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.