Dette blir en tale kjemisk fri for eventyrene om klimakrise, påstander om at nordmenn kommer fra alle verdenshjørner, at terrorister blir snille med tilsnakk og penger, menn er kvinner, masker stopper luftbårne virus, trygge og effektive vaksiner, våpen er veien til fred, NRK er til å stole på, og alt annet sprøyt.

 

Nei, en ekte nyttårstale går sånn:

 

Kjære landsmenn!

Makta holder dere for narr. De lyver dere huden fulle om alt og leder dere ut i fordervelse.

Når maktas lakeier ikke er opptatt med å kalle oss ordentlige folk for rasister og nazister, er de travle med å fly i gatene og forlange et nytt Holocaust, oppildnet av NRK, regjeringens og hovedstrømsmedienes støtte, og Kongens nei til å kondolere Israel etter terrorangrepet 7. oktober.

I det året 2023 nå ebber ut kan vi derfor benytte anledningen til å sette skapet på plass:

Klimakrisen deres eksisterer ikke. CO2 er plantenæring som gjør jorden grønnere. Se ut av vinduet. Klimamodellene deres som skulle ha gitt oss snøfrie vintre by now, ifølge statskanalens YR, er en saga blott. Skifolket kan senke skuldrene og gå fort på ski. Frihetsstatuen har ikke sett snurten av stigende hav som hun har blitt lovet i flere tiår, og isbjørnen holder som vanlig på med sitt i polisområdene. Det er solen som styrer klima og sørger for skiftende vær, slik den har gjort siden tidenes morgen.

Utenlandskablene, elektriske gravemaskiner og vindkraft drevet av dieselaggregater, og jeg vet ikke hva, beriker staten OG aksjespekulanter som sitter i, og i nær tilknytning til maktens korridorer, samt utenlandske «investorer» som profitterer på det grønne svindelskiftet. Makta bruker pengene til frynsegoder til seg selv, juksing med reiseregninger og pendlerboliger, og til smøring av velgermasser som er egnet til å holde dem ved makta. (68 av de 169 er så langt tatt for diverse svindlerier.)

Melkingen deres av statskassen er det du som betaler for. Du bruker stadig større deler av lønnen din til å berike dem og alle andre som vil ha sin del av kaka.

Menn er ikke kvinner, og vice versa. Det er dessuten straffbart etter norsk lov å eksponere barn for seksuell adferd, enten det er i offentlig rom, eller ikke. Støre og Raymond oppfører seg som latterlige idioter når de vifter med dusker i kriminelle parader. Se dem for deg med strap on. (Oh, my God. Det er godt mulig at det kommer.)

Masseinnvandringen er en berikelse gauler de mens de skadelidde holdes så langt unna mediebildet som det er mulig å få dem. De som har fått føle masseinnvandringen på kroppen orker dessuten ikke å si noe. Mer hets er ikke akkurat det du har lyst til å oppleve når du har blitt gjengvoldtatt i et buss-skur eller stukket ned på Oslo S.

Sars covid 2 er en variant av svineinfluensaen, (Sars covid 1) som hadde utbrudd i 2009. Covid er IKKE en pandemi. Det er en løgn de brukte de villige, klikk-kåte hovedstrømsmediene og statskanalen til å skremme vettet av deg med, tett fulgt av hets mot alle som avsto fra «vaksiner» som ble promotert på innpust og utpust som trygge og effektive. Du skulle altså ta en effektiv vaksine for å beskytte bestemor som allerede var beskyttet med den påstått effektive vaksinen, (skikkelig bra logikk) ellers var du et forferdelig menneske.

Makta og hovedstrømsmediene holder skjult at MRNA -teknologien de kaller vaksiner, verken er testet for smittespredning, eller skadevirkninger.«Vaksinene» virker ikke. Det vet alle som har tatt dem, for du skal lete godt og lenge etter vaksinerte som IKKE har hatt covid. Covidvaksinene er dessuten en høyaktuell kandidat for fare for liv og helse. Sykdom og overdødelighet er massiv i alle land med høy vaksinasjonsgrad. Norge er hardt rammet. USA er verst rammet med en overdødelighet på 561 tusen mennesker siden vaksineutrullingen, (and counting.) I England er overdødeligheten ti ganger høyere enn under nazistenes mest omfattende bombing i Blitzkrigen.

Myndighetene og hovedstrømsmediene stiller ingen spørsmål. Ingen undersøkelser om hvorfor så mange dør. De tror at den potensielt verste medisinske katastrofen i verdenshistorien kan skyves under teppet.

Masker er effektive mot luftbårne virus, står det i hovedstrømsmedienes kanaler, som om luften du puster ut forsvinner et sted på veien. De holder dessuten skjult at luftbårne virus også trenger gjennom øynene, og de sensurerer vitenskapsfolk som våger å si det åpenbare: At lockdown er et hinder mot å oppnå flokkimmunitet, slik virus har vært bekjempet gjennom alle tider. Tegnell i Sverige visste det, (det gjorde alle vitenskapsfolk her hjemme også) men han var praktisk talt den eneste i Vesten som våget å være ekte vitenskapsmann. Hovedstrømsmediene våre unnslo seg ikke for å hetse ham også. Han sluttet. Måtte «ha mer tid med familien,» slik at også Sverige endelig skulle bli velsignet med «vaksiner.» Vi gjør narr av at svenskene er dumme, men de er et av de ytterst få landene i Europa som har underdødelighet to år på rad. Orbans Ungarn er et annet. Fellesnevneren deres er null vaksinepress.

Vi kan trygt konkludere med at hovedstrømsmediene ikke driver med maktkritikk og folkeopplysning. Folkefiender er en mer passende betegnelse.

Vi må ikke glemme «våpen er veien til fred,» Jens. Fredsnasjonen Norge ble myrdet med denne ene setningen til øredøvende applaus fra alle verdens våpenprodusenter og deres mer eller mindre kriminelle profitører. Ukrainas folk betaler med blodet sitt og har ikke sett snurten av de norske fredsforhandlerne som vanligvis er verdenskjente for nettopp det.

2024 blir et skjebneår. Presidentvalget i USA vil bli avgjørende for din og min hverdag. Skulle kjeltringene lykkes i å stjele valget en gang til, eller hindre et presidentvalg fra å i det hele tatt skje, går vi harde tider i møte.

Alle kongelige, makteliter og griske jævler som sitter som tente lys på stolene i Davos og nikker til Harari «hacking the brains» og «ze bugs» Schwab, kan ryke og reise.

Framtiden tilhører uansett oss. Vi er bevæpnet til tennene med sannheter.

Godt nytt år.

 

Bestemor

 

Redaksjonen kjenner bestemors identitet

 

 

 

 

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone her!»

 

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.