En gruppe pro-palestinske demonstranter forstyrret julehandelen på Union Square i San Francisco julaften i nok et angrep på den kristne høytiden, som av radikale venstreorienterte anses som et eksempel på borgerlig selvtilfredshet.

Hundrevis av demonstranter ødela julegleden for mange i en av byens viktigste handelsgater lørdag, ifølge San Francisco Chronicle.

Det var de vanlige hylene om «free Palestine» og krav om våpenhvile. I tillegg krevde mobben at alle de 78 tiltalte etter Bay Bridge-demonstrasjonen skulle droppes.

Bay Bridge 78 refererer til 78 personer som ble arrestert da en anti-Israel demonstrasjon blokkerte en bro og forhindret flere ambulanser fra å nå sykehuset, deriblant ambulanser som brakte organer til svært syke pasienter som ventet på transplantasjoner.

Blant demonstrantene finner man representanter fra venstreekstreme gruppen Party of Socialism and Liberation, som deler sitt jødehat med muslimske aktivister. Ved å forhindre ambulanser i å redde liv følger de i fotsporene til den ekstreme klimagruppen Just Stop Oil.

Et flott og enormt juletre ble «pyntet» med et såkalt palestinsk flagg, og den originale pynten ble slukket, skadet og fryktet ødelagt. Slik ønsket pro-palestinere god jul til beboerne i den vanstyrte og forfalne byen San Francisco. Heldigvis skal julepynten nå være i orden igjen.

De pro-palestinske demonstrantene bar i tillegg gule plakater med teksten: «No Xmas as usual in a genocide». De klarte til og med å demonstrere sine politiske holdninger ved å stenge ned en skøytebane i området i flere timer.

Flere markerer sin glede i sosiale medier, og hyller demonstrantene, som også vandaliserte en statue til minne om krigens ofre til minne om Commodore Deweys Squadron i Manila 13. april 1898. Dette evner Miriam Walden på en merkelig måte klarer å knytte til det som foregår etter Hamas’ terrorangrep 7. oktober.

From Palestine to the Phillipines, stop the US war machine.

De er gode på rim, disse venstreraddisene, det skal de ha! For øvrig vil Walden avskaffe alt politi og alle fengsler, og beskriver seg selv som en «Unionist high school SS teacher». Go figure.

Kjøp Primo Levis «Hvis dette er et menneske» fra Document Forlag her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.