Hamas-tilhengerne i USA ser ut til å ha lært av fremgangsmåten til Black Lives Matter. Lincoln Memorial er vandalisert til støtte for Gaza.

Noen pro-palestinske pøbler har markert seg ved å male «Free Gaza» på Lincoln Memorial, og det er rødmaling også andre steder på et av USAs mest kjente minnesmerker.

United States Park Police sier ifølge Fox News at National Park Service vil bruke flere dager på å få fjernet all malingen.

NPS rydder opp etter vandaliseringen av Lincoln Memorial. Stillbilde Fox News

Pro-palestinere viser sin støtte til terroristene i Hamas ved å spytte på USAs historie. President Abraham Lincoln er mest kjent for å ha ledet Nordstatene gjennom den amerikanske borgerkrigen, noe som blant annet innebar frigjøringen av slavene gjennom Emancipation Act fra 1. januar 1863, som erklærte at alle slaver i de opprørske statene fra nå av var frie mennesker.

Det tok litt tid før friheten ble en realitet, siden borgerkrigen fortsatte til april 1865. Nå rammes slavenes frigjører av jødehatet.

Les også:

Eldre, svarte demokrater angrepet av pro-palestinske demonstranter i Detroit

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone her!»

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.