Net Zero er målet om at landene har forpliktet seg til nullutslipp i 2050. Underveis vil den fattige del av verden bli rammet av hungersnød, den delen som er avhengig av nitrogenbasert gjødsel og det er de aller fleste Vi snakker om et samfunnseksperiment i klasse med Stalins tvangskollektivsering av landbruket..

I disse dager har verdens rike miljøentusiaster flydd til COP28 i Dubai for å diskutere nye «klimatiltak». Jonas Gahr Støre forsikrer oss om at han vil arbeide for «Net Zero innen 2050». Måten han skal gjøre det på er den samme som norske statsministre før ham – øse ut noen milliarder. I denne omgangen gir Støre bort 1,6 milliarder dollar fra den norske statskassa, les: skattebetalerne. Og EU har vedtatt sin Net-Zero Industry Act som via EØS også blir norsk lov.

Det han ikke forteller er at dersom han og hans like skulle lykkes med dette ville det bety at flertallet av jordas befolkning vil sulte i hjel.

Greenpeace medgründer Dr. Patrick Moore er klar på konsekvensene av Net Zero:

«Nå går de inn i landbruket og truer med å kutte tilførselen av mat, fordi mat forårsaker global oppvarming… Bare milliardærene vil ha råd til å kjøpe mat, og nå vil alle de andre menneskene dø fordi det ikke er nok mat . Det er det vi er på vei mot hvis vi fortsetter å lytte til disse menneskene.»
«De vil forårsake en ødeleggelse som Jorden aldri har sett, fordi det er over åtte milliarder av oss, og fire milliarder av oss er avhengige av nitrogengjødsel, som de nå sier er dårlig, fordi det er en drivhusgass eller hva som helst … Det hele er helt falskt. Og det samme er kampanjen mot CO2.»

Helt konkret vil EU og Klimautvalget på 25 år bringe oss ned til «Net Zero».
Dette er apokalyptisk, det er det glade vanvidd.

Det lar seg ikke gjøre, og skulle man på en eller annen måte klare å ta olje, kull og gass ut av ligningen, vil det moderne samfunnet opphøre, mer enn 80 prosent av menneskeheten ville sulte ihjel og det vi kjenner som sivilisasjon være en saga blott.

Net Zero er hungersnødens samfunn, det er sivilisasjonens sammenbrudd, det er barbari. Hvis du synes Pol Pot var ekstrem, noe det er god grunn til, så vær klar over at Net Zero er like ekstremt. Milliarder vil dø av sult og underernæring hvis denne politikken gjennomføres.

-Og det er dette ekstreme målet som driver ødeleggelsen av landbruket, tvangsfôring av folkemassene med insekter og syntetisk mat, urbane fengsler, og så videre. Hvis man forsøker å tvinge urealistiske, det vil si umulige, mål ned over samfunnet, så må resultatet bli katastrofe, diktatur og terror.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.