Mannen som nesten drepte eks-politimannen Derek Chauvin i et Arizona-fengsel, John Turscak, har en fortid som FBI-informant, skriver LA Times. Turscak stakk Chauvin 22 ganger og hadde drept ham hvis ikke fengselsvaktene hadde grepet inn.

Chauvin ble overført fra et fengsel hvor han satt i isolat til et føderalt fengsel i Tuscon hvor han ble plassert sammen med alle de andre fangene. Da Chauvin ble dømt ble faren for angrep på ham bak murene nevnt.

Chauvin fikk skylden for at George Floyd døde 25. mai 2020, selv om det nå er kommet frem at det slett ikke er sikkert at det var hans kne på nakken som var dødsårsak, men heller store mengder fentanyl i blodet.

At Turscak har vært FBI-informant kaster skygger over FBIs praksis og et stadig mer frynsete rykte. Turscak var medlem av en mexicansk bande i Los Angeles kalt Stranger. Han ble informant og bidro med omfattende avlytting av andre bandemedlemmer, noe som førte til 40 arrestasjoner. Men samtidig brukte han sin dobbeltrolle til å planlegge og utføre voldelige angrep på andre bander og FBI lot ham gjøre det.

FBI gjorde det samme da Bob Mueller var FBI-sjef i Boston. Da engasjerte de Whitey Bulger som informant og lot ham drepe rivaler så mye han lystet bare han holdt FBI informert. Bulger var ekstremt voldelig og det er laget film om ham med Johnny Depp i hovedrollen: Black Mass.

Også Bulger ble slått ihjel da han ble overført til et nytt fengsel i Virginia. Mønsteret er det samme som med Chauvin. De tas ut av et fengsel hvor de er kjent og har rutiner og overføres til et fengsel på en annen kant av landet hvor de ikke har relasjoner.

Turscak sier han angrep på Black Friday som symbol på BLM.

Tilliten til det amerikanske fengselssystemet begynner å bli lav. Jeffrey Epstein hang seg i et fengsel i New York hvor det skulle være døgnkontinuerlig overvåking. Men vaktene sov og overvåkingen i cellen fungerte ikke. De fleste tror han ble drept.

You Can’t Make This Up: Derek Chauvin’s Attacker, John Turscak, Is a Former FBI Informant

 

Forhåndsbestill «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone her!»

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.