«Personlig elsker jeg mannen, jeg mener, hvordan kan du ikke like en ekte mann?» spør BLM-aktivist Mark Fisher i et intervju på Fox & Friends.

Det syns ikke Black Lives Matter noe om, som allerede har vært ute og kastet Fisher under bussen. Fisher ble introdusert som medgrunnlegger av Black Lives Matter Rhode Island, men BLM selv hevder dette bare er sprøyt og legger dessuten til at Fisher fikk sparken.

«Dette er et publisitetstunt,» sier leder av Black Lives Matter Rhode Island, Gary Dantzler. «Høyresiden fortsetter å bruke og forsterke svarte utkantstemmer for å skape en idé om bred støtte for sine korrupte kandidater.»

Hvem som er korrupt er åpenbart, og det er ikke Trump. BLM fortsetter å spinne på Demokratenes narrativ, noe vi også ser i vårt eget land og over hele den vestlige verden. Når en politiker sier noe, må vi tenke at det er det motsatte som skjer. «Oslo er en trygg by,» betyr at den ikke er trygg. Når Elon Musk anklages for å være antisemittisk, mens Hamas-støttespillere skriker etter folkemord på jøder i alle de store vestlige byene uten å anklages for antisemittisme, ja, da er løgnen komplett.

Velkommen til Dagsorden.

 

Youtube:

Rumble: Videospilleren blir tilgjengelig kl. 20:00

Podbean:

 

Forhåndsbestill «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone her!»

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.