Jeg har kjent Douglas Murray – en av Vestens ledende tenkere – i mange år, og jeg har aldri før hørt ham uttale seg med den kompromissløsheten som han nå legger for dagen (i et par nylige intervjuer, som lett kan finnes på nettet).

Budskapet hans er at når hverken politiet eller militæret kan beskytte den opprinnelige befolkningen mot islam, blir folk selv nødt til å gjøre det, og den påfølgende krigen blir ikke pen. Men det er verre å ble slaktet uten å ha gjort motstand.

Murray virker overbevist om at folk vil gå til motstand mot en islamsk maktovertagelse som vil redusere dem til slaver.

Jeg er ikke så sikker som Douglas Murray, men kan bare håpe at han får rett. Skal motstandskampen lykkes, forutsetter det at befolkningen skaffer seg våpen og trener på å bruke dem. Det er sikkert forbudt – altså for dansker – mens Muhammeds menn allerede er godt bevæpnet og har vist seg rede til å gå til angrep.

I de store byene ser vi muhammedanske hatopptog til støtte for utryddelsen av jøder. Med i disse demonstrasjonene er det mange søte kvinder og bløte menn fra venstrefløyen og langt inn i de «borgerliges» rekker.

Man har åpenbart ikke tenkt over at når islams forkjempere er ferdige med jødene, kommer turen til oss andre – kristne, buddhister, hinduer, ateister, homoseksuelle og dyrkere av diverse seksuelle preferanser. Slike pleier Allahs menn å kaste ut fra høye bygninger.

Vi har et valg: Skal vi fortsatt støtte de politikerne som er stolte av å ha nedkalt denne ulykken over oss, eller er tiden kommet til å velge noen andre?

Forslag?

 

Kjøp Douglas Murrays bok «Europas underlige død» fra Document Forlag her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.