Trusler fra alle hold presset ansatte ved Apollo Theatre i London til å avlyse et pro-israelsk arrangement arrangert av den britiske journalisten Douglas Murray søndag kveld. Murray sa at han ikke kjenner igjen landet sitt lenger – det er fylt med islamister som paraderer rundt i gatene.

Murray og den britiske skuespillerinnen Louisa Clein planla å holde en diskusjon for å samle inn penger til israelske soldater. Fox News skriver om saken.

Alan Aziz, som er administrerende direktør i Technion UK, den ideelle organisasjonen som organiserte arrangementet, sa til Jewish News at ansatte mottok trusler via e-post og valgte derfor å trekke seg.

Douglas Murray skriver paa X at vi har kommet til et punkt hvor teatre i London ikke lenger føler seg trygge nok til å støtte ytringsfrihet – eller i hvert fall ikke når temaet handler om jøder eller Israel:

– Når selv trusselen om en trussel er nok til å forårsake en slik frykt blant ansatte at de nekter å møte opp på jobb, har vi alle et veldig stort problem. I mellomtiden vil arrangementet fortsatt pågå. Jeg har ingen intensjon om å bøye meg for ekstremister, selv om det aktuelle teateret har det.

Arrangementet ble til slutt flyttet til et nytt sted som ikke er navngitt og etter begivenheten skrev Murray at det var et fantastisk event og kritiserte Apollo Theatre for å bøye seg for mobben:

– Men Londons jøder vil ikke la seg skremme og det vil ikke jeg heller.

Selv etter at arrangementet var avlyst, protesterte palestinske støttespillere utenfor Apollo, skriver Fox. De skrek:

– Douglas Murray bruker plattformen sin til å samle inn penger til IDF som ikke er annet enn baby mordere!

Murray svarte de med at det er godt gjort å kaste bort kvelden med å skrike utenfor feil teater og kalte de feiginger. Hans landsmenn var sikkert glade for at demonstrantene skrek til dem og ikke ham :

– Palestinian supporters protested outside the Apollo, even after the event had been canceled, shouting: Douglas Murray is using his platform to fundraise for the IDF who are nothing but baby killers!

– Well done for wasting your evening screaming outside the wrong theatre you cowards. I’m sure the people of my country loved you screaming at them, Murray said in response.

I et intervju med Talk TV i går sa Douglas Murray at han ikke kjenner igjen landet sitt lenger – det er fylt med islamister som paraderer rundt i gatene.

Han sa at Hamas-tilhengere spytter på landet vårt, uke etter uke, men vi har ikke lov til å vise solidaritet med jøder:

– Hamas supporters literally spit on our country, week after week, but you’re not allowed to show solidarity with Jews? Douglas asks.

– I Don’t Recognise Our Country Anymore – It’s Filled With Islamist Parading Around.

Kjøp «Europas underlige død»!

 

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone her!”

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.